Vacature Ontwerper/Adviseur Waterbouwkundige Constructies

Ontwerper/Adviseur Waterbouwkundige Constructies in Sliedrecht

In multidisciplinaire teams werken aan de tofste projecten

De sluisdeuren van het Panamakanaal, een mega diepzeekade in de tweede Maasvlakte en complexe dijkversterkingsprojecten: bij Iv-Infra werk je als ontwerper/adviseur waterbouwkundige constructies aan de meest spraakmakende en technisch complexe projecten in Nederland, en soms ook ver over de grenzen. Het werk is superveelzijdig: je werkt samen met specialisten van andere disciplines om zo tot een perfect integraal ontwerp te komen, je houdt je bezig met het beoordelen van constructies, voert geotechnische, constructieve en hydraulische berekeningen uit en denkt mee over slimme innovaties. Ook word je betrokken bij integrale projecten ten aanzien van waterveiligheid. Geen dag is hetzelfde!

Wat verwachten wij van jou?

We zoeken een enthousiaste techniekfanaat met een afgeronde universitaire opleiding civiele techniek en circa drie jaar relevante werkervaring. Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving en van actuele ontwikkelingen op het gebied van het wettelijk beoordelingsinstrumentarium (WBI 2017) en het ontwerpinstrumentarium (OI 2014). Technisch complexe projecten geven je energie! Je voelt je thuis in multidisciplinaire projectteams en vindt het leuk om een netwerk op te bouwen, proactief de markt te benaderen en nieuwe ideeën een stap verder te brengen. Je bent iemand die altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en denkt graag mee over hoe we hier als bedrijf in mee kunnen gaan.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een uitdagende baan als ontwerper/adviseur waterbouwkundige constructies bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland! Je komt terecht in een organisatie waar wereldwijd in zeven verschillende markten wordt gewerkt aan de meest bijzondere en technisch complexe vraagstukken. Het zijn projecten die zelfs de slimste specialisten niet 1, 2, 3 oplossen. Zo is elke dag een nieuwe uitdaging én zorgen we ervoor dat medewerkers hun talenten blijven ontwikkelen. En naast techniek houden we ook wel van een feestje! Zo is het bezoeken van het EK en WK voetbal een van de Iv-tradities. Bekijk hier wat je gegarandeerd terugvindt als je bij Iv aan de slag gaat!

  • Persoonlijk ontwikkelingsplan
  • 7% gratificatie
  • Winstuitkering
  • Flexibele werktijden
  • Studiemogelijkheden
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Internationale mogelijkheden


Functie:ontwerper adviseur waterbouwkundige constructies
Startdatum:08-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Iv-Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Ontwerper/Adviseur Waterbouwkundige Constructies Iv-Groep 08-01-2024

Bekijk ook andere vacatures