Vacature Uitvoerder

Uitvoerder in Sliedrecht

Als uitvoerder ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse, toonaangevende projecten. Je werkt nauw samen met het hoofd van de uitvoering. Je neemt deel aan vergaderingen en bijeenkomsten, signaleert knelpunten en draagt hier ook oplossingen voor aan. Dankzij jou worden alle werkzaamheden veilig uitgevoerd, lopen de projecten in goede banen en wordt er een tijdig, gewenst resultaat opgeleverd. Je bewaakt daarnaast de planning en houdt de administratie bij. 

Je bent een zelfstandige werker en beschikt over leidinggevende capaciteiten. Je denkt proactief en staat stevig in je schoenen. Functie:Infra, Civiele Techniek
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via r.altena@eminentgroep.nl of 06 - 18 89 80 73. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Uitvoerder Eminent Groep 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures