Vacature Machine Operator | 2 ploegendienst

Machine Operator | 2 ploegendienst in Papendrecht

Jij bent als operator verantwoordelijk voor de verpakkingsmachines, Het bedrijf verpakt allerlei soorten groenten en fruit. Jij bent de leidinggevende bij de machine en stuurt de productiemedewerkers aan die de groenten en fruit staan in te pakken. Je werkt hierbij voor 80% mee in de productie en voor het verwisselen van folies en stickers of storingen aan de machines wordt jij ingeschakeld. Het informeren van je collega's aan de lijn is voor jou vanzelfsprekend, controleer je ze op de verrichte werkzaamheden en wijs je ze wanneer neer nodig op hun werkhouding. De strenge veiligheids- en hygiëne zijn voor jou bekend en hier houd je dan ook toezicht op. Functie:Machine Operator | 2 ploegendienst, Operator inpak
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2200 – 2600
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via renevanderpoel@mail.werktalent.nl of 31641281498. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Machine Operator | 2 ploegendienst WerkTalent 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures