Vacature Voorman (- vrouw) productie

Voorman (- vrouw) productie in Dordrecht

Bedrijfsomschrijving

Coolrec recycleert elektrische en elektronische apparaten, kunststoffen en non-ferro metalen tot hoogwaardige grondstoffen. Het bedrijf heeft gespecialiseerde locaties in drie landen en is een toonaangevende speler in Europa. Coolrec is onderdeel van Renewi en deelt de visie 'Waste no more'.

Functieomschrijving

Bij Coolrec in Dordrecht zijn we op zoek naar een Meewerkend Voorman of -vrouw. Coolrec is een bedrijf dat zich bezighoudt met het recyclen van voornamelijk oude koelkasten en andere kleine elektrische apparaten met stekkers of batterijen.

Bij Coolrec werken mensen uit diverse landen samen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het toezicht houden op de productielijnen en het geven van aansturing waar nodig. Je zorgt ervoor dat de werkvloer ordelijk blijft en aan het begin van elke shift verdeel je de productiemedewerkers over de verschillende afdelingen. Het regelen van voldoende personeel, administratie voor nieuwe medewerkers en het rapporteren van de uren van uitzendkrachten behoren ook tot jouw taken. Bij noodgevallen of storingen fungeer je als het eerste aanspreekpunt. Dit is dus een veelzijdige en verantwoordelijke functie.

Wanneer het druk is, aarzel je niet om zelf mee te werken in de productie. De taken van de productiemedewerkers omvatten onder andere:

 • Handmatig koelkasten uit containers tillen en op de transportband leggen.
 • Handmatig diverse onderdelen uit koelkasten verwijderen, zoals glazen platen die naar de glasbak moeten en plastic onderdelen die in de plasticbak thuishoren.
 • Kleine onderdelen demonteren.
Functie-eisen

We zoeken een Meewerkend Voorman die aan de volgende vereisten voldoet:

 • Beschikbaarheid binnen één tot drie maanden.
 • Woonachtig in de omgeving van Dordrecht, Rotterdam of Breda.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, en de vaardigheid om goed te communiceren met mensen van verschillende nationaliteiten.
 • In het bezit zijn van een VCA-certificaat, maar als je dit nog niet hebt, kan je het via Olympia behalen.
 • Een harde werker die niet terugschrikt voor wat vuile handen.
 • Goede instructievaardigheden en luistervaardigheid.

Aangezien het werk fysiek inspannend is, is het belangrijk dat je gedurende een volledige dienst van 8 uur kunt staan en bewegen.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt meteen beginnen of op korte termijn in een onbepaald contract in een 3-ploegensysteem: 06.00 - 14.00 uur, 14.00 - 22.00 uur en 22.00 - 06.00 uur. Je werkt altijd dezelfde ploeg. Deze rol biedt veel verantwoordelijkheden en mogelijkheden voor training en cursussen.

Naar ervaring is het salaris tussen de €2.500,- en €3.500,- bruto per maand, met een ploegentoeslag van 22% voor al je gewerkte uren. Als je meer dan 6 kilometer van het bedrijf woont, krijg je een reiskostenvergoeding van €0.21 per kilometer. Bij goed functioneren wordt een vaste aanstelling geboden.

Als deze vacature je aanspreekt of als je meer informatie wilt, neem dan contact op met Rebekka van Egmond via telefoonnummer 078 648 91 09 of per e-mail via r.peute@olympia.nl.Functie:ploegleider productie
Startdatum:29-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 4000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via r.peute@werk.olympia.nl of Rebekka van Egmond - Peute. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Voorman (- vrouw) productie Olympia 29-01-2024

Bekijk ook andere vacatures