Vacature Voorman Productie

Voorman Productie in Bleskensgraaf Ca

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een dynamisch bedrijf dat behoort tot een van de modernste kaasfabrieken in Europa. Ze zijn erg trots op de mooie en lekkere producten die ze maken. Binnen het bedrijf werken ongeveer 90 medewerkers en heerst een erg fijne sfeer. De werklocatie ligt in een gebied waar je niet kunt rekenen op het OV. Belangrijk dus dat je over eigen vervoer beschikt. 

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven en ervaren Voorman die binnen een productieomgeving een team weet aan te sturen? Dan ben jij de Voorman Productie die wij zoeken voor dit dynamische bedrijf in de omgeving van Gorinchem.

Als Voorman Productie ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van een team van 5 medewerkers in een 4-ploegendienst. Bij deze baan is computerkennis belangrijk. Je moet namelijk CRM-rapporten uitdraaien, beoordelingsgesprekken vastleggen en informatie bijhouden in het CRM-systeem.

Jouw verantwoordelijkheden zijn:

 • Het besturen en bewaken van het productieproces volgens de planning en kwaliteitseisen. Denk hierbij aan het ontvangen, plastificeren, opleggen en afleveren van kaas.
 • Leidinggeven aan een team bestaande uit expeditie medewerkers, reachtruckchauffeurs en een aantal operators.
 • Uitvoeren van beoordelingsgesprekken en het begeleiden van teamleden in hun ontwikkeling.
 • Informatie bijhouden in het CRM-systeem, waaronder productievoortgang, procesgegevens, storingen en urenverantwoording.
 • Melden van complexe storingen aan de Technische Dienst (TD) en assisteren bij groot onderhoud/storingen.

De productie gaat 24 uur per dag door, daarom kom je te werken in een 4-ploegendienst. Het gaat hier om een fulltime functie voor 36 uur per week. De werktijden zijn van 06:00 - 14:00 uur, 14:00 -22:00 uur en van 22:00- 06:00 uur en er wordt gewerkt van maandag t/m zondag. 

Functie-eisen

Jij hebt al ervaring als leidinggevende binnen een productieomgeving. Verder kan je de onderstaande punten met “ja” beantwoorden:

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Uitstekende computerkennis, met name in het gebruik van CRM-systemen;
 • Bekendheid met het aansturen van een team;
 • Goede communicatieve vaardigheden en probleemoplossend vermogen;
 • Bereidheid om in een 4-ploegendienst te werken.

Je bent op korte termijn beschikbaar voor langere tijd. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht, Gouda, Capelle aan den IJssel of Gorinchem. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende en dynamische werkomgeving, waarin jij een sleutelrol speelt in het succes van onze productieafdeling. Naast een leuke veelzijdige functie bieden wij:

 • Een bruto uurloon tussen de €18 – €20 (afhankelijk van ervaring);
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
 • Opbouw van pensioen en vakantiegeld.

Als jij denkt dat je voldoet aan het bovenstaande profiel, nodigen wij je uit om te solliciteren. Of bel ons gewoon even op 0183 664825.Functie:meewerkend voorman warehouse
Startdatum:22-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3466 – 3466
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via k.bakker@werk.olympia.nl of Karin Bakker. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Voorman Productie Olympia 22-02-2024

Bekijk ook andere vacatures