Vacature Projectleider (Bouw)

Projectleider (Bouw) in Dordrecht

In de rol van bouwkundig Projectleider werk jij aan utiliteitsprojecten waarbij de focus ligt kantoren en bedrijfsruimten. Als Projectleider ben jij eindverantwoordelijk voor de organisatie, financiën, installaties en bouwkundige zaken.

Jouw werkdag kan er elke dag anders uit zien, de ene dag op kantoor en de andere dag op de bouwplaats of zelfs thuis. Je overlegt regelmatig met opdrachtgevers, architecten en constructeurs. Ook werk je nauw samen met werkvoorbereiders, uitvoerders en haal je het maximale uit de samenwerking.

De projecten waar je aan komt te werken zijn maatwerk, waar innovatie en werken met de nieuwste bouwtechnieken aan bod komen. Vind jij het leuk om meer te horen over de projecten en deze baan? Vraag dan om meer informatie!Functie:Bouwkundig Projectleider, Projectleider Utiliteitsbouw
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5000 – 9999
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via m.spier@eminentgroep.nl of 06 - 48 60 79 80. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Projectleider (Bouw) Eminent Groep 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures