Vacature Mechanical Engineer/Tekenaar Constructeur (Medior)

Mechanical Engineer/Tekenaar Constructeur (Medior) in Papendrecht

MECHANICAL ENGINEER/TEKENAAR CONSTRUCTEUR (MEDIOR)

Papendrecht

WIJ VRAGEN

Veth Propulsion ontwerpt en bouwt in Papendrecht, voortstuwing systemen voor wereldwijde scheepvaart.
Ben jij die Mechanical Engineer met affiniteit voor Maritieme technologie en wil jij deel uitmaken van ons innovatieve team?
Dan is deze vacature de perfecte kans voor jou!

JOUW ROL

Als Mechanical engineer ontwerp je samen met je collega's complexe en innovatieve voorstuwingsinstallaties van diverse soorten schepen, waarmee we wereldwijd diverse markten bedienen, vanaf voorsteltekening tot en met de detailtekeningen. Je rapporteert aan de Teamleider Mechanische Engineering. Je construeert en ontwerpt project specifieke voortstuwingsinstallaties, rekening houdend met klantwensen en keureisen. Je werkt zowel aan verbeteringen van bestaande installaties als aan innovatieve concepten.

JOUW TAKEN

 • Het vervaardigen van klant specifieke ontwerpen;
 • Uitwerken van samenstellingen en werktekeningen;
 • Maken van ondersteunde en controle berekeningen;
 • Intekenen van Thrusters in schepen;
 • Overleggen binnen en buiten de afdeling over ontwerpkeuzes, technische vraagstukken en klantwensen;
 • Servicevragen behandelen.

JOUW TALENT

Je beschikt over een brede technische interesse en je bent in staat technische concepten helder op tekening te zetten. Verder breng je mee:

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur op werktuigbouwkundig gebied
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie met in de machinebouw
 • Kennis van 3D modelleren (bij voorkeur Creo)
 • Goede kennis van Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • Een teamspeler met oog voor detail en goede communicatieve vaardigheden

WIJ BIEDEN

Veth Propulsion (een 100% dochter van Twin Disc Inc. USA) is een klantgerichte internationaal opererende fabrikant van (hulp)voortstuwinginstallaties op schepen. We willen een bedrijf zijn waar iedereen dagelijks met plezier en enthousiasme naar het werk gaat. Onze collega's zijn betrokken, werken goed samen en delen de passie voor klant en techniek. We streven naar verbetering en zijn altijd bereid extra inzet te leveren. Om innovatief te zijn en technische maatwerkoplossingen te bieden, vinden wij het belangrijk dat medewerkers ruimte hebben om zelf beslissingen te nemen, daarom worden creativiteit en ideeën gestimuleerd. We werken allen aan hetzelfde doel: wereldwijd tevreden klanten door innovatieve, kwalitatief sterke producten en uitstekende service, waarbij duurzaamheid steeds meer centraal staat.

Veth Propulsion is een innovatief en solide bedrijf met korte lijnen, onderscheidend door onze passie voor klant en techniek. Naast een plezierige werksfeer bieden we een sterk arbeidsvoorwaardenpakket op basis van de CAO Metalektro en bedrijfseigen regelingen.

INTERESSE?

Heb je interesse, stuur een CV en pakkende motivatie naar het e-mailadres:

Voor meer informatie, neem contact op met HR via of bezoek onze website op www.veth.net.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wervingsbureaus en detacheerders verzoeken wij vriendelijk om de profielen en voorwaarden naar te sturen.Functie:mechanical engineer tekenaar constructeur
Startdatum:13-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Veth Propulsion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Mechanical Engineer/Tekenaar Constructeur (Medior) Veth Propulsion 13-01-2024

Bekijk ook andere vacatures