Vacature Verkoopadviseur

Verkoopadviseur in Sliedrecht

Interieur, design, vormgeven, styling; deze woorden trekken direct jouw aandacht! Heb jij al wat ervaring met verkopen of wil je dat leren? Word verkoopadviseur bij Kvik Sliedrecht in onze prachtige showroom en ontwerp de vetste keukens, garderobekasten en badmeubelen! Solliciteren gaat gemakkelijk zonder CV. Hopelijk tot snel.

Jouw uitdaging als verkoopadviseur keukens bij Kvik

In onze moderne showrooms verkopen wij vooral keukens, maar voor badmeubelen en gardrobekasten op maat kun je ook bij ons terecht. De keuken is het hart van het huis en daarom is het voor mensen belangrijk om een gezellige, warme en tegelijkertijd ook functionele keuken te hebben, waar gezinnen samen komen en vrienden lachen, koken en eten. Als Verkoopadviseur help jij mensen om de stijl, de kleuren en de materialen uit te kiezen. Daarna maak jij het 3D-ontwerp zodat de klanten een goed beeld van de keuken krijgen en weten waar ze volmondig “ja!” tegen gaan zeggen.

Elke dag zorgen onze collega's voor blije klanten. Hoor jij daar binnenkort ook bij?

Wij leren jou alles wat je nodig hebt om als verkoopadviseur goed advies te geven en de deal te sluiten. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken. Klanten die in onze showrooms komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke transparante prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs.

Als je duidelijk hebt wat de klant wil, krijg jij de voortrekkersrol in het verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het Kvik assortiment en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma biedt alle mogelijkheden om te ontwerpen. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en dan kan de deal je bijna niet meer ontgaan.

Jouw inwerktraject

In jouw eerste maanden leer je Kvik kennen via e-learning en training on the job in onze showroom. Wanneer jij start wordt er gekeken naar de ervaring die jij meebrengt. Afhankelijk daarvan wordt een persoonlijk traject afgestemd gericht op productkennis, persoonlijke skills en coaching. Zo krijg je de mogelijkheid om precies die kennis op te doen en vaardigheden te ontwikkelen die je wellicht nog mist. Op deze manier ben jij er helemaal klaar voor om van start te gaan als verkoopadviseur. Ook ga je na een bepaalde periode mee op meerdaagse reis naar Kvik A/S in Denemarken!

Wat bieden wij?

Werken binnen een enthousiast verkoopteam met veel passie en energie. Wij geven jou de ruimte om alles goed te leren, en wie weet word jij bij Kvik wel de volgende rookie of the year!

Verder bieden wij:

  • Toffe werkomgeving in familiaire sfeer met Deens design keukens, badkamers en kasten;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden tot vakspecialist via de Kvik Academy;
  • De mogelijkheid om door te groeien als dat jouw ambitie is;
  • Elke zondag vrij! En doordat je op zaterdag werkt een vaste vrije dag doordeweeks.
  • Een mooi startsalaris tussen de € 2.200,- en € 2600,- op basis van fulltime;
  • Een interessante bonusregeling;
  • De mogelijkheid om 4 of 5 dagen te werken.

Enthousiast geworden?

Laat het ons weten! Je kan solliciteren zonder cv, met cv of met jouw LinkedIn-profiel en wij nemen contact met je op. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom bij ons in de showroom. Op www.kvik.nl kun je ook alvast een kijkje nemen.

Heb je nog een vraag? Bellen of appen kan naar Pascale van de Ven via 06-25182190Functie:Junior Verkoopadviseur
Startdatum:29-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2200 – 2600
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kvik Sliedrecht via onbekend of 06-25182190. Of bezoek hun website https://www.kvik.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Verkoopadviseur Kvik Sliedrecht 29-12-2023

Bekijk ook andere vacatures