Vacature Senior Financieel Planner

Senior Financieel Planner in Sliedrecht

Waarom bij Hoek en Blok?

Je maakt écht impact

Veel vrijheid om je functie invulling te geven

Jouw uitdaging in het kort

Je volledig focussen op de inkomens- en vermogensplanning van voornamelijk ondernemers? Bij Hoek en Blok in Sliedrecht kan het. Bij ons staan de doelen van de klant centraal en hoef je geen specifieke producten te 'verkopen'. De doelen die jij als senior financieel planner hebt vinden we trouwens net zo belangrijk. Daarom krijg je veel vrijheid om zelf jouw functie vorm te geven.

Senior financieel planner voor ondernemers

Samen met collega senior financieel planner Tabitha stel jij financiële planningen op. Jullie klantenbestand bestaat voor 95% uit ondernemers. Life events waarover jij adviseert zijn bijvoorbeeld bedrijfsbeëindiging, vermogensoverdracht naar de volgende generatie en het sluiten of beëindigen van een huwelijk. Je combineert hiervoor jouw kennis over fiscaliteiten en familierecht met de specialistische kennis van je collega's van andere afdelingen. Zo geef je jouw klanten inzicht in hun totale financiële situatie. Samenvattend bestaat jouw werk uit het:

 • opstellen van inkomens- en vermogensplannen
 • adviseren over testamenten en huwelijkse voorwaarden
 • ondersteunen van de senior financieel planner tijdens adviesgesprekken
 • verzamelen van informatie door het bellen en mailen van je klanten en het overleggen met collega-specialisten zoals fiscalisten, juristen of accountants

Onze verwachting is dat jouw functie voorlopig vooral intern is, waarbij je Tabitha ondersteunt. Op termijn adviseer je steeds vaker zelfstandig klanten. Zie jij dit anders voor je? Geef het aan, bij Hoek en Blok heb je de vrijheid om zelf te bepalen hoe jouw functie eruitziet.

De kracht van teamwork

Met ruim 160 collega's maakt Hoek en Blok het leven van mkb-ondernemers in de regio Drechtsteden/Rotterdam een stuk makkelijker (en mooier). Terwijl zij zich focussen op het ondernemen, zorgen wij voor alle belangrijke 'randzaken'. Dat doen we met een betrokken club collega's. Van accountants, belastingadviseurs en juristen tot hrm'ers, IT-specialisten en subsidie- en duurzaamheidsadviseurs.

Hoewel Hoek en Blok stevig groeit heeft het veel weg van een familiebedrijf. We zijn dol op cijfers en smullen van jaarrekeningen, groeiverwachtingen én sportuitslagen. Maar jij? Jij bent in onze ogen nooit een nummer. Wel een uniek persoon met eigen talenten en ambities. We helpen jou graag die ambities waar te maken en je krijgt dan ook alle vrijheid om je verder te specialiseren in een onderwerp dat jou interesseert.

Financiële planning maakt onderdeel uit van de afdeling corporate finance. Deze afdeling houdt zich vooral bezig met bedrijfsoverdrachten. Buiten werktijd komt de competitieve aard van je collega's naar boven tijdens gezamenlijke sportwedstrijden. Hierbij worden ze aangemoedigd door Hoek en Blok-ers die liever naast, dan op het veld staan. Ook met spierpijn kun je trouwens prima naar kantoor, het is voor de deur gratis parkeren en het treinstation is om de hoek.

Wat jouw toekomstige collega's vinden van Hoek en Blok

"Wat ik fijn vind aan Hoek en Blok is dat je hier in de breedte kunt adviseren. We kunnen ons overal tegenaan bemoeien en adviseren geen specifieke producten. Het gaat echt om het beste advies voor de klant.

"

Tabitha Rozeboom Bos,
financieel planner

Jurre van Dijk, Analist Corporate Finance

"Bij Hoek en Blok werken we als één team voor de klant. Iedere specialist brengt zijn eigen expertise in, samen werk je aan de beste oplossing voor de klant. Alleen ga je snel, samen kom je verder !

"

Julian Pieper, Adviseur Corporate Finance


Dit maakt jou uniek

We ontdekken graag jouw sterke punten. Voor een senior financieel planner is het natuurlijk wel praktisch als je goed overzicht kunt houden en enthousiast wordt van het analyseren van verschillende scenario's. Zo kom je tot een goed onderbouwd advies. Om dat advies op een begrijpelijke manier uit te leggen , is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent. Verder heb je:

Omdat je bij ons veel ondernemers adviseert over hun privé financiën, is het een pré als je al vaker met ondernemers hebt gewerkt en bijvoorbeeld een jaarrekening kunt lezen. Heb je die ervaring niet? Dan geven we dit onderwerp extra aandacht tijdens de inwerkperiode.

minimaal hbo-werk- en -denkniveau

een certificering als senior financieel planner (CFP), of de bereidheid deze met ondersteuning van Hoek en Blok te halen

enkele jaren werkervaring als senior financieel planner óf relevante werkervaring in de financiële of juridische dienstverlening. Bijvoorbeeld als vermogensadviseur, estate planner, jurist of in het notariaat

Beloning, waardering en volop kansen

Naast afwisseling, gezelligheid en carrièrekansen bieden we jou een mooi pakket arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):

 • een passend salaris, afhankelijk van je ervaring
 • een jaarcontract met de intentie dit daarna om te zetten naar een vast contract
 • regelmatig genieten van de zon? Geen probleem, je bepaalt zelf wanneer jij je 27 (tot 32) vakantiedagen inzet
 • lekker sporten voor je naar kantoor komt? Met onze flexibele werktijden kan dat
 • een auto van de zaak of kies je liever voor het OV, een fiets of een netto vergoeding? Je bepaalt het zelf met ons mobiliteitsbudget
 • doorleren? Wij betalen de opleiding én je kunt onder werktijd studeren
 • later lekker luieren? Je krijgt een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage

Klinkt dat goed? Solliciteer dan direct.

Word Hoek en Blok-er

Word Hoek en Blok-erFunctie:financieel planner
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoek en Blok accountants via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Senior Financieel Planner Hoek en Blok accountants 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures