Vacature Aankomend Controller PAG

Aankomend Controller PAG in Sliedrecht

Aankomend controller

40 uur | HBO

Onze organisatie
De Podt Alplain Groep is een kunststofbewerker en verwerker die zich ook bezig houdt met recycling. Van oudsher zijn wij een familiebedrijf waarbij de familiaire sfeer nog steeds aanwezig is. Onze organisatie kenmerkt zich door de huiselijke en warme sfeer, de korte lijnen en de hechte teams.

Jouw rol
Wij zijn op zoek naar een ambitieuze Junior Financieel Controller. Je start op de financiële administratie en bij ons ga je je vaardigheden van financial control, voor onze Nederlandse, Belgische en Duitse vestigingen verder ontwikkelen. Je zorgt voor de controle en verwerking van financiële transacties, juiste en tijdige boekingen en je bent verantwoordelijk voor de salarisverwerking. Nauwkeurigheid en het up-to-date houden van de administratie behoren tot jouw kerntaken. Daarnaast ben je constant pro actief bezig met het verbeteren van financiële & bedrijfs- processen.

Wie ben jij als persoon?
Naast een (bijna) afgeronde HBO-opleiding richting Bedrijfseconomie (of soortgelijk) heb je aantoonbare ervaring in een functie van financieel medewerker of junior controller en ben je toe aan een volgende stap. Je bent nauwkeurig, communicatief vaardig en leergierig. Heb je daarnaast affiniteit met prognoses maken, salarisverwerking en wil je meer leren over de Belgische en Duitse administratie? Dan willen wij graag met jou kennis maken!

Meer informatie, kennismaken of een kijkje in onze keuken? Neem contact op met -

  • Werken in een familiebedrijf met een warme, informele én resultaatgerichte sfeer
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en training
  • Het vertrouwen om op jouw manier je doelstellingen te behalen
  • Meer dan goede arbeidsvoorwaarden!
  • Naast hard werken, ruimte voor humor en gezelligheid


Functie:aankomend controller pag
Startdatum:02-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Podt Alplain Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Aankomend Controller PAG Podt Alplain Group 02-02-2024

Bekijk ook andere vacatures