Vacature Senior Business Controller

Senior Business Controller in Papendrecht

Lijkt het je interessant om in de toekomst bij Sonneveld te werken of stage te lopen? Je kunt ons bereiken op of per mail via .

Voor de versterking van ons Finance & Control team zijn wij op zoek naar een proactieve Senior Business Controller. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en krijg jij energie van mensen verbinden en bevragen, data analyseren, structuren en presenteren, dan past deze functie perfect bij jou!

Voor de versterking van ons Finance & Control team zijn wij op zoek naar een ambitieuze en proactieve Business Controller. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb je naast de juiste ervaring een goede dosis enthousiasme, nieuwsgierigheid en leergierigheid, dan past deze functie perfect bij jou!

In deze internationale functie ontwikkel en implementeer je de online marketing strategie. Daarnaast ben jij onze interne sparringpartner voor projecten ten behoeve van de verdere digitalisering van Sonneveld in samenspraak met de IT-afdeling.

Stage

Ben je bezig met je opleiding of heb je er een afgerond en ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stage op MBO- of HBO-niveau? Sonneveld biedt stageplaatsen op diverse afdelingen. Informeer gerust naar toekomstige mogelijkheden door een e-mail te sturen naar .Functie:business controller
Startdatum:11-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sonneveld Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Senior Business Controller Sonneveld Group 11-01-2024

Bekijk ook andere vacatures