Vacature Data Analist

Data Analist in Sliedrecht

 • Data Analist / Stock Controller

solliciteer gelijk

Werken bij Seats and Sofas

Solliciteer snel:

Functie:

 • Data Analist / Stock Controller

Locatie:

 • Sliedrecht (Hoofdkantoor)

Dienstverband:

 • Fulltime

In deze combinatiefunctie ben je medeverantwoordelijk voor het analyseren en rapporteren voor vrijwel alle onderdelen binnen de bedrijfsvoering van Seats and Sofas.

Daarnaast is er een directe focus op het begeleiden, verwerken en analyseren van inventarisaties en artikelmutaties in onze filialen in Nederland, België en Duitsland.

Jouw rol als Data Analist / Stock Controller zal zich hierbij vooral toespitsen op:

 • Verzamelen en ordenen van data en de daaruit voortvloeiende productie van (periodieke) rapportages.
 • Waar nodig/gewenst de analyse van data.
 • Ontwikkelen en optimaliseren van nieuwe en bestaande rapportages.
 • Het adviseren m.b.t. data-technische aanpassingen/verbeteringen.
 • Mede zorgen voor een optimaal voorraadbeheersysteem.

De functie van Data Analist / Stock Controller zal zich voor het overgrote deel op het hoofdkantoor in Sliedrecht afspelen. Incidenteel zal reizen noodzakelijk zijn naar locaties in binnen- en buitenland.

Wij werken met een uitgebreide bibliotheek aan Intranet-applicaties die van groot belang zijn voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Daarnaast maken we veelvuldig gebruik van periodieke en ad hoc rapportages m.b.v. spreadsheets zoals MS-Excel.

Daarnaast wordt er steeds meer gebruik gemaakt van BI-tools (zoals Oracle BI).

Hoewel op alle platformen constant doorontwikkeld wordt is er - grotendeels door de succesvolle groei van Seats and Sofas - vooral een ontwikkelingsfocus op het toepassen van BI-rapportages en -dashboards.

In de praktijk is de Data Analist / Stock Controller jr. samen met de Data Analist sr. direct verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste (bedrijf kritische) gegevens waarmee Seats and Sofas de juiste strategische en tactische beslissingen kan nemen om een nog groter succes van ons bedrijf te maken.

Wij zoeken vooral iemand met een continue drang tot investeren in je eigen functioneren én in het functioneren van de organisatie.

Hoewel voor deze functie enige ervaring gewenst is, is inzet en 'hands-on mentaliteit' hierbij minstens zo belangrijk als ervaring.

HBO werk- en denkniveau, kennis van MS-Excel en goede communicatieve eigenschappen zijn een vereiste voor deze functie. Praktijkervaring met BI-software en ERP-systemen, is een absolute pré en kennis van buitenlandse talen (Duits en Frans) gewenst.

De werktijden voor deze functie (fulltime - 37 uren) zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:30 uur.

Wat bieden we?

Een leuke en verantwoordelijke functie met een prima beloning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, en de mogelijkheid tot persoonlijke en functionele groei.

Functie:data analist
Startdatum:04-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Seats and Sofas via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Data Analist Seats and Sofas 04-02-2024

Bekijk ook andere vacatures