Vacature Junior Belastingadviseur

Junior Belastingadviseur in Sliedrecht

Junior belastingadviseur met interesse in advisering

Fulltime, Parttime (32 - 40 uur)

Sliedrecht, Barendrecht

Wo-diploma

Solliciteer direct

Rust en ruimte om te ondernemen

Junior belastingadviseur met interesse in advisering

Fulltime, Parttime (32 - 40 uur)

Sliedrecht, Barendrecht

Wo-diploma

Solliciteer direct

Je breed oriënteren en ervaring opdoen met diverse werkzaamheden in de fiscale adviespraktijk? Dat kan bij Hoek en Blok in Sliedrecht en Barendrecht.

Onder begeleiding van ervaren collega's werk jij als junior fiscalist aan complexe fiscale vraagstukken. Je krijgt daarbij veel ruimte om jezelf te ontwikkelen tot fiscaal adviseur en sparringpartner, want de mens is voor ons net zo belangrijk als de cijfers.

Beloning, waardering en volop kansen

Naast afwisseling, gezelligheid en carrièrekansen bieden we jou een mooi pakket arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):

Een passend salaris, afhankelijk van je ervaring.

Een jaarcontract met de intentie dit daarna om te zetten naar een vast contract.

Regelmatig genieten van de zon? Geen probleem, je bepaalt zelf wanneer jij je 27 (tot 32) vakantiedagen inzet.

Lekker sporten voor je naar kantoor komt? Met onze flexibele werktijden kan dat.

Een auto van de zaak of kies je liever voor het OV, een fiets of een mobiliteitsvergoeding? Je bepaalt het zelf met ons mobiliteitsbudget.

Doorleren? Wij betalen de opleiding én je kunt onder werktijd studeren.

Later lekker luieren? Je krijgt een goede pensioenregeling met een lage eigen bijdrage.

Dit maakt jou uniek

Als junior belastingadviseur blader jij enthousiast door de wettenbundel op zoek naar de (on)mogelijkheden voor jouw klant. Dat mag natuurlijk ook de digitale variant zijn, als je maar niet vergeet je neus op tijd uit de boeken te halen. Juist door goed samen te werken met jouw team komen de beste adviezen tot stand. Daarbij durf je ook toe te geven dat je iets niet weet of nog wil leren. Jouw communicatieve vaardigheden komen daarnaast goed van pas tijdens klantcontact. Door jouw diepgaande adviezen helder uit te leggen help jij jouw klant vooruit.

Daarnaast heb je:

Een afgeronde wo-opleiding in de richting fiscaal recht of fiscale economie.

Al een start gemaakt met de Beroepsopleiding Belastingadviseurs van de Nederlandse Orde van (NOB) of de bereidheid dit traject te gaan doorlopen.

Jouw uitdaging als junior belastingadviseur

Jij ondersteunt grotere mkb-ondernemingen bij fiscale vraagstukken die op hun pad komen. Deze ondernemingen hebben vaak meerdere vestigingen in binnen- en buitenland, dus de belangen zijn groot. Jouw diepgaande advies zorgt ervoor dat de fiscale impact van hun beslissingen helder is. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Je werkt samen met ervaren collega's en krijgt steeds meer verantwoordelijkheden.

Wanneer je bij ons start zijn dit je werkzaamheden:

Voorbereiden van adviezen en bewaarschriften.

"Door de goede naam die Hoek en Blok in de regio heeft, krijgen we klanten met complexe vraagstukken waar uitdaging in zit. Die kunnen we goed helpen omdat we door onze omvang verschillende specialismen in huis hebben. Maar we zijn ook weer niet té groot. Het fijne daaraan is dat je niet 1 taak de hele dag moet doen, maar ook als junior al verschillende taken op mag pakken.

"

Arno , belastingadviseur

Check onze Hoek en Blok-ers

De kracht van teamwork

Met ruim 160 collega's maken we het leven van mkb-ondernemers in de regio Drechtsteden/Rotterdam een stuk makkelijker (en mooier). Terwijl zij zich focussen op het ondernemen, zorgen wij voor alle belangrijke 'randzaken'. Dat doen we met een betrokken club collega's. Van accountants, belastingadviseurs en juristen tot hrm'ers, IT-specialisten en subsidie- en duurzaamheidsadviseurs.

Hoewel Hoek en Blok stevig groeit heeft het veel weg van een familiebedrijf. We zijn dol op cijfers en smullen van jaarrekeningen, aangiftes én sportuitslagen. Maar jij? Jij bent in onze ogen nooit een nummer. Wel een uniek persoon met eigen talenten en ambities. We helpen jou graag die ambities waar te maken.

Je komt te werken binnen een sociaal en sportief team. Regelmatig doen we mee aan sportwedstrijden. Daarbij worden we aangemoedigd door Hoek en Blok-ers die liever naast.

Solliciteren is makkelijker dan je denkt

Durven doen!

Durven doen!Functie:belastingadviseur
Startdatum:29-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoek en Blok accountants via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Junior Belastingadviseur Hoek en Blok accountants 29-02-2024

Bekijk ook andere vacatures