Vacature Accountant

Accountant in Hardinxveld-Giessendam

Wilmer Bor • Partner-vennoot

'Iedere nieuwe medewerker krijgt een concreet ontwikkelplan

'

Lees hier het verhaal van Wilmer


32-40 uur

Accountant


Nieuwegein of
Hardinxveld-Giessendam of
Geldermalsen


28-40 uur

Assistent Accountant


Nieuwegein of
Hardinxveld-Giessendam of
Geldermalsen


24-40 uur

Accountant AA
(teamleider)


Nieuwegein of
Hardinxveld-Giessendam


28-40 uur

Werken bij Flantúa

Bij Flantúa accountants en adviseurs werken we met vakkundige collega's. Ons team bestaat uit starters, studenten en ervaren medewerkers en we zijn altijd bezig om elkaar te versterken. Onze corebusiness is het behartigen van de zakelijke belangen van de cliënt, daarbij staat kwaliteit voorop.
Je komt te werken in een prettige en informele werkomgeving, waar respect en integriteit twee van onze kernwaarden zijn. Binnen Flantúa krijg je volop ontwikkelmogelijkheden aangeboden, zowel op persoonlijk als inhoudelijk vlak. Vanuit je eigen ontwikkelplan is er altijd de mogelijkheid om intern door te groeien als je dit ambieert. We vinden het belangrijk om samen te werken om zo de beste adviezen en oplossingen aan te kunnen dragen voor de financiële vraagstukken van onze klanten, de ondernemers.

Daarnaast heb je veel vrijheid om je werkweek in te delen, waardoor je werk en privé goed in balans kunt houden. Jaarlijks gaan we met de hele organisatie een weekend weg en zijn er naast borrels en teamuitjes regelmatig diverse informatiebijeenkomsten. Kortom: Flantúa heeft genoeg te bieden voor jou als nieuwe collega.


Bij ons ontzorg, adviseer en ondersteun je het MKB


Voorwaarden creëren voor zorgeloos ondernemen

Wij creëren de voorwaarden zodat onze klanten zorgeloos kunnen ondernemen. Dat doen we met behulp van adviezen en oplossingen voor hun financiële vraagstukken. Persoonlijk contact speelt daarbij een belangrijke rol. Kennismaken en ontdekken hoe de financiële situatie van de klant in elkaar steekt gaan hand in hand. In het vervolgtraject krijgen zij gevraagd en ongevraagd advies: wellicht verrassen we hen met een onverwachte financiële meevaller!Functie:accountant
Startdatum:18-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:28 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Flantua Accountants en adviseurs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Accountant Flantua Accountants en adviseurs 18-02-2024

Bekijk ook andere vacatures