Vacature Preventieassistent

Preventieassistent in Sliedrecht

MA - VR: 8.30 TOT 17.00

ZA: 8.30 TOT 15.00

Preventie assistent

16 tot 40 uur per week

Wil jij werken bij een jong en groeiend bedrijf waar de klant echt centraal staat?

Vanwege verdere groei van onze moderne en klantgerichte tandartspraktijk zijn wij op zoek naar een preventieassistente. Ben je betrokken bij je cliënten, en werk je graag in een sfeervol en collegiaal bedrijf waar je eigen verantwoordelijkheden hebt en waar je kan blijven ontwikkelen en doorgroeien? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou. Afhankelijk van je beschikbaarheid is deze positie voor 2 tot 5 dagen per week.

Over de functie

Bij De Gebitskliniek zijn de lijnen kort en maak je deel uit van een gezellig en enthousiast team. We houden van aanpakken en ondersteunen elkaar collegiaal in het werk.

Afhankelijk van je wensen en ervaring zal het werk variëren van het zelfstandig een preventie agenda draaien, aan de functie gerelateerde ondersteunende werkzaamheden, en het assisteren aan de stoel bij een behandelaar. Als je uitsluitend een preventie agenda wilt draaien is dat ook mogelijk.

Preventie staat centraal in onze praktijk, we proberen hier een zo prettig mogelijke ervaring van te maken. Je hebt zoveel mogelijk je eigen cliënten. We houden hierbij rekening met het type cliënten waar je affiniteit mee hebt zoals kinderen, gezinnen, angstige cliënten en/of een combinatie hiervan. Het doel is dat cliënten met regelmaat terugkomen en we gezamenlijk werken aan een goede mondgezondheid. We hebben met regelmaat overleg hoe we het preventieprogramma kunnen verbeteren, jouw input wordt hierbij zeer gewaardeerd.

We houden van pro-actieve en flexibele collega's, met een vriendelijke en betrokken houding naar de cliënten. Onze cliënten staan bij ons echt centraal. Jij als preventie asssistent draagt er aan bij dat onze cliënten een zo prettig mogelijke ervaring hebben in de praktijk.

Je draagt verantwoording over een eigen en een gedeeld takenpakket. Als je je wilt ontwikkelen dan houden we daar graag rekening mee, bijvoorbeeld tot paro preventie assistent als je daar aan toe bent. We bieden diverse interne- en externe opleidingsmogelijkheden om je te ondersteunen bij je groei. Dit geldt ook voor andere taken en verantwoordelijkheden, als je bijvoorbeeld affiniteit hebt met baliewerkzaamheden dan horen we dat ook graag van je.

Gelegen in Sliedrecht, zijn we gemakkelijk bereikbaar - slechts 20 minuten van Rotterdam en Dordrecht, en 30 minuten van Utrecht en Breda.

Wat vragen wij?

 • De voorkeur gaat uit naar iemand die ervaring heeft als preventieassistent. Maar ben je een ervaren tandartsassistent en ben je toe aan een volgende stap in je ontwikkeling, dan vernemen we ook graag van je.
 • Je hebt een afgeronde opleiding tandartsassistent of minimaal 3 jaar ervaring als tandartsassistent.
 • Je houdt van je vak in de tandheelkunde en wilt je daarin blijven ontwikkelen.
 • Je bent een aanpakker en voelt verantwoordelijkheid voor je werk.
 • Je bent collegiaal en prettig in de omgang.
 • Je bent flexibel en stressbestendig.
 • Niet roken (tijdens werktijd)

Wat bieden wij?

 • Je werkt in een uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheid.
 • Je kan je blijven ontwikkelen en opleidingen volgen.
 • Er heerst bij ons een goede sfeer, de collega's zijn leuk, professioneel en behulpzaam.
 • We werken samen op een open en eerlijke manier, communicatie is belangrijk, doordoor kunnen we als praktijk blijven leren en verbeteren.
 • We organiseren op regelmatige basis een assistentenoverleg waarin jouw input zeer gewaardeerd wordt.
 • Er is altijd ruimte voor onderling overleg binnen het team.
 • Je werkt in een goed uitgeruste en moderne praktijk met mondscanner en microscoop.
 • Je krijgt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij de functie en je kwalificatie.

Over De Gebitskliniek

Wij zijn een moderne en goed georganiseerde praktijk met een vriendelijke en oplossingsgerichte sfeer. In ons professionele en behulpzame team streven we naar open en eerlijke samenwerking.

Bij De Gebitskliniek geloven we dat mondzorg beter kan. We hebben de visie dat angst voor de tandarts onnodig is, mensen geen hinder hoeven te ervaren van hun gebit en dat een gezonde en mooie mond voor iedereen mogelijk is.

Bij De Gebitskliniek streven we naar een zo aangenaam mogelijke tandartservaring. Wij nemen de tijd voor onze cliënten, denken met hen mee en leggen duidelijk uit wat wel of niet nodig is. We zijn benaderbaar, empathisch en streven naar het beste resultaat. Of het nu gaat iemand die van de pijn af wil, weer een frisse gezonde mond wil, of een mooiere glimlach. We zorgen voor een goed gebit dat zelfvertrouwen geeft. Niet voor niets kiezen mensen uit heel het land speciaal voor onze praktijk in Sliedrecht.

Een goede werksfeer en collegialiteit zijn voor ons van groot belang. Ons professionele en gezellige team werkt nauw met elkaar samen. waarbij onderlinge communicatie cruciaal is voor blijvende groei en verbetering. Regelmatig organiseren we overleg waar ieders input zeer wordt gewaardeerd.


Naast algemene tandheelkunde, waar ons preventieprogramma een essentieel onderdeel van is, zijn we gespecialiseerd in restauratieve en esthetische tandheelkunde, orthodontie, implantologie, endodontologie en prothetiek. Hierdoor zijn wij in staat totaalbehandelingen aan te bieden aan onze cliënten.

Gelegen in Sliedrecht, zijn wij uitstekend bereikbaar op slechts 20 minuten rijden van Rotterdam en Dordrecht, en 30 minuten rijden van Utrecht en Breda.Functie:preventieassistente
Startdatum:17-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tand'Arts Services via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Preventieassistent Tand’Arts Services 17-01-2024

Bekijk ook andere vacatures