Vacature Oproepkracht Zorg

Oproepkracht Zorg in Sliedrecht

Oproepkracht zorg


Hoe begint jouw werkdag?


Als Verzorgende IG neem je de zorgrapportages door en vervolgens ga je aan de slag. In de eerste uren help je meneer of mevrouw met opstaan, het aantrekken van de steunkousen en wassen. Tussen de cliëntbezoeken door overleg je met de aandachtsvelder wondzorg en de arts over het behandelplan van meneer die last heeft van een doorligplek. Samen met jouw collega's zorg je tot slot voor een korte heldere overdracht in het cliëntdossier.
Als Helpende plus ga je onze cliënten helpen bij de zorg volgens de afspraken in het zorgplan. Je verricht ADL-activiteiten, ondersteunt de cliënten bij het bereiden van de maaltijden en helpt bij het eten en drinken. Je verricht daarnaast huishoudelijke werkzaamheden op basis van de afspraken met de cliënten. Bijzonderheden signaleer je en hierover rapporteer je. Daarnaast verricht je ook (zelfstandig) eenvoudige verpleegtechnische handelingen, waarvoor je bevoegd en bekwaam bent en bestel en verstrek je medicatie.
Als Verpleegkundige ga je onze cliënten helpen bij de zorg volgens de afspraken in het zorgplan. Je bestelt en distribueert medicijnen en ziet toe op het juiste gebruik hiervan. Vervolgens stem je samen met de EVV-er een aantal zaken af over de zorgdossiers en bespreken jullie een aantal punten voor het komende multidisciplinair overleg (MDO). Na de lunch heb je een overleg met de werkgroep over de zorgdossiers. Binnenkort verzorg je een klinische les, hiervoor ga je alvast wat zaken voorbereiden. Ben je HBO Verpleegkundige? Dan indiceer je tevens de benodigde zorg en controleer je of de zorg conform de indicatie geleverd wordt. Tevens lever je een actieve bijdrage aan deskundigheids- en kwaliteitsbevordering.

Waar ga jij werken?


Je gaat werken bij één van onze locaties:
Open Vensters in Ameide is een locatie met een christelijke identiteit en beschikt over moderne en ruimte appartementen en heeft ook een afdeling Kleinschalig Wonen met 4 huiskamers voor bewoners met dementie. De locatie heeft een gezellig restaurant en lounge, een eigen bibliotheek, winkeltje, kapsalon en een ruimte voor dagbesteding. In Open Vensters zijn ook de ondersteunende afdelingen gevestigd (denk aan administratie, IT, P&O en beleid).
Graafzicht in Bleskensgraaf is een locatie met een christelijke identiteit. Graafzicht ligt in een rustige en landelijke omgeving en beschikt over ruime en moderne appartementen en daarnaast over een afdeling Kleinschalig Wonen met 2 huiskamers voor bewoners met dementie. Ook zijn faciliteiten zoals een restaurant, kapper, bibliotheek en winkel aanwezig.
Hof van Ammers in Groot-Ammers is een locatie met een christelijke identiteit. Deze locatie beschikt over moderne en ruimte appartementen en daarnaast over een afdeling Kleinschalig Wonen met twee huiskamers voor bewoners met dementie. Het complex heeft een gezellig restaurant/dorpshuis, maar ook een bibliotheek en een ruimte voor dagbesteding. Op loopafstand ligt een gezellig winkelcentrum.
Emma in Leerdam heeft een algemene identiteit en ligt in de wijk Leerdam-West. Emma beschikt over ruime moderne appartementen en een afdeling Kleinschalig Wonen met twee huiskamers, één voor bewoners die intensieve lichamelijke zorg nodig hebben en één voor bewoners met dementie. Emma heeft een gezellig restaurant, een fysiotherapie en een ruimte voor dagbesteding. Op loopafstand ligt winkelcentrum Europaplein.
Meesplein in Leerdam heeft een algemene identiteit en is een locatie voor Kleinschalig Wonen voor bewoners met dementie. Meesplein beschikt over 24 appartementen en vier huiskamers. De locatie is te vinden in het complex Poort van West in Leerdam-West, waarin ook een apotheek, huisartsen en andere behandelaars gehuisvest zijn.
In eerste instantie kom je te werken op 1 van bovenstaande locaties, maar het is mogelijk dat je in de nabije toekomst ook op andere locaties van Waardeburgh wordt ingezet.

In welk team ga jij werken?


Er zijn verschillende teams waarbinnen je kunt werken:
Het team interne zorg geeft zorg aan bewoners met zorgzwaarte 4, 5 of 6. Bewoners hebben, alleen of als echtpaar, een eigen appartement en krijgen van jou de dagelijkse zorg die ze nodig hebben. Bewoners kunnen deelnemen aan het uitgebreide activiteitenprogramma binnen de locatie, en hebben de mogelijkheid om samen met anderen van de maaltijd te genieten in het restaurant.
Op kleinschalig wonen help je bewoners met voornamelijk zorgzwaarte 5 of 6. Bewoners hebben dementie of hebben intensieve zorg nodig. In de huiskamer wordt samen met andere bewoners genoten van activiteiten, het eten en het samenzijn. Iedere bewoner heeft een eigen kamer.
In de thuiszorg hebben cliënten diverse zorgvragen. Vanuit alle locaties hebben we een thuiszorgteam en daarnaast is er nog een apart thuiszorgteam in Nieuw-Lekkerland. Dit team is verbonden aan de locatie Graafzicht in Bleskensgraaf. Een cliënt kan tijdelijk zorg nodig hebben, bijvoorbeeld na een val of incident. Of er is structurele hulp nodig als het niet meer gaat bij de dagelijkse handelingen zoals het wassen. Jij kunt als ondernemende en nieuwsgierige Verzorgende IG thuis bij meneer of mevrouw het verschil maken!
Graag horen we naar welke locatie en welk team jouw voorkeur uitgaat!

Wat neem jij mee?


Je werkt nauw samen met je collega's in het team. Je kunt daarnaast goed zelfstandig werken en vindt het leuk om zaken op te pakken. Je doet je werk met enthousiasme en een glimlach. Je weet goed in te spelen op verschillende situaties en bent flexibel qua werkdagen- en tijden en inzetbaarheid op verschillende teams/locaties.
  • Voor Verzorgende IG ben je in het bezit van het MBO diploma Verzorgende IG (niveau 3).
  • Voor Helpende plus bent je in het bezit van het MBO-niveau 2 diploma Helpende en het landelijk erkend certificaat Helpende plus (K0905). Daarnaast beschik je over kennis van verzorging en huishoudhygiëne en van sociale en lichamelijke verouderingsverschijnselen.
  • Voor Verpleegkundige beschik je over kennis als Verpleegkundige op MBO-4 of HBO niveau en hebt een geldige BIG registratie. Daarnaast beschik je over kennis van (psycho)somatische of (psycho)geriatrische ziektebeelden en verpleegtechnische handelingen.

Hoe waarderen we jou?


Om te beginnen door veel complimenten te geven! Maar bij jouw harde werken hoort natuurlijk ook een marktconform salaris conform de CAO voor Verzorgingshuizen en Thuiszorg.
En we doen natuurlijk graag iets extra's voor jou. Waardeburgh heeft een aantal voordelen waar jij gebruik van kunt maken. Denk aan een gezond fietsplan, sportieve bedrijfsfitness, aantrekkelijke kortingsacties en een welverdiende dertiende maand. En voor de zomer krijg je natuurlijk het vakantiegeld gestort!
Voor locatie Open Vensters in Ameide bel je: Annemarie Huisman ( )
Voor locatie Graafzicht in Bleskensgraaf bel je: Gera Breedveld ( )
Voor locatie Hof van Ammers in Groot-Ammer s bel je: Cora Buijs ( )
Voor locatie Emma in Leerdam bel je ( )

Reageer jij?


Het lijkt ons leuk om binnenkort kennis met je te maken. Maak je bij ons bekend door op deze vacature te solliciteren. Deel jouw motivatie en CV met ons, dan nemen wij snel contact met je op. Laat in je motivatie weten op welke locatie en in welk team je wilt werken. Je kunt mailen naar

We staan u graag te woord

Bel gratis (0800) 456 0 456


Onze cliënten geven
Stichting Waardeburgh:

Present & Waardeburgh gaan vanaf 2024 met hart en ziel verder als één organisatie!

Binnenkort gaat de nieuwe website live, passend bij de nieuwe organisatie waarin we zorg met hart en ziel verlenen.Functie:oproepkrachten zorg
Startdatum:22-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Waardeburgh via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Oproepkracht Zorg Waardeburgh 22-12-2023

Bekijk ook andere vacatures