Vacature Basisarts

Basisarts in Sliedrecht

Basisarts (ANIOS) FACT Sliedrecht

36 uur

Waar kom je te werken?

Bij het FACT-team in regio Sliedrecht staat goede zorg voorop! Door te werken met een multidisciplinaire samenstelling van ons team leveren we de beste zorg voor onze doelgroep. FACT richt zich op de behandeling, rehabilitatie en herstel van patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA). Deze aandoeningen kenmerken zich door een langdurig beloop, waarbij symptomen en klachten wisselen in ernst en intensiteit. In samenhang daarmee bestaan vaak langdurige, soms ernstige beperkingen in het sociaal en maatschappelijk functioneren. We richten ons op herstelondersteunende zorg waarbij zoveel als mogelijk de cliënt de regie behoudt en zijn naasten daarin betrekt.

In het team werk je oa samen met een psychiater, verpleegkundig specialist, dossierhouders (SPH, SPV, Social Work), trajectbegeleider en ervaringsdeskundige. Als team zijn wij een samenwerking aangegaan met ASVZ, waardoor er een psycholoog vanuit ASVZ is gekoppeld aan het FACT team voor een geïntegreerde aanpak. We zien dat de samenstelling met deze uiteenlopende expertises een mooie kans en mogelijkheid biedt om te bouwen aan innovatieve concepten.

Jouw verantwoordelijkheden

Als basisarts/ANIOS ben je bezig met de behandeling van onze ambulante cliënten. Hierin trek je samen op met je collega's en onze ketenpartners. We zijn op zoek naar een arts die breder kijkt dan enkel het medisch vlak, maar de cliënt in zijn geheel behandeld en begeleid. Tot de dagdagelijkse zaken horen onder andere:

 • Dagelijkse cliëntenbespreking en wekelijkse multidisciplinaire overleggen;

 • (Mee)denken over behandelbeleid en het opvolgen van ingezette interventies;

 • Het zien en beoordelen van cliënten op ons kantoor als ook in zijn thuissituatie;

 • Somatische onderzoeken, intakes, het controleren van labwaarden en somatische bijzonderheden.

Vragen?

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de contactpersoon in de vacature. Met vragen over het sollicitatieproces, kun je terecht bij de afdeling recruitment:


Whatsapp:

Jouw kennis en vaardigheden

 • Jij bent afgestudeerd als basisarts en in het bezit van een geldige BIG-registratie;

 • Je bent innovatief in het verbeteren van de kwaliteit van zorg en gedreven in het door ontwikkelen van de 'herstel' locatie;

 • Je bent gedreven in het aangaan van een betrokken samenwerkingsrelatie met de cliënt, diens naasten en onze ketenpartners in de buurt;

 • Verder is het hebben van een rijbewijs en auto noodzakelijk om de functie uit te kunnen voeren.

Wat bieden wij

Wij bieden jou een interessante en innovatieve werkplek, te midden van leuke collega's. Verder bieden we je:

 • Deze functie is ingeschaald in schaal 65 conform CAO GGZ;

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8,33% eindejaarsuitkering en 35 uur per jaar levensfasebudget (kan je meenemen vanuit een andere ggz werkgever);

 • 500 euro bruto per jaar balansbudget.

 • Een enthousiast team met betrokken collega's;

 • Ruimte voor ontwikkeling (vaste ontwikkelmomenten in het team, brede GGZ bibliotheek, eLearnings in de GGZeCademy en (interne)scholingsmogelijkheden);

Word jij enthousiast van onze doelgroep en deze diverse functie? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met , , via het nummer .

Solliciteren?
Buiten kantoortijden solliciteren? Dat is voor ons geen bezwaar!Functie:basisarts
Startdatum:29-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:4692 – 6141
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yulius via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Basisarts Yulius 29-12-2023

Bekijk ook andere vacatures