Vacature Groepsbegeleider MBO

Groepsbegeleider MBO in Dordrecht

Groepsbegeleider MBO/HBO persoonlijkheidsproblematiek

Binnen de kliniek 4life begeleid je als groepsbegeleider mensen met persoonlijkheid gerelateerde problematiek, zoals verslaving, trauma en persoonlijkheidsstoornissen. De kliniek bestaat uit 4 groepen waarvan 1 speciaal voor vrouwen. Samen met je collega's werk je in een soci therapeutische leefomgeving aan het herstel van de cliënten.

  • Groeien als professional en als mens
  • Afwisselend werk in een betrokken en hecht team
  • Vanuit jouw vak bijdragen aan de missie van De Hoop ggz
  • Volop ruimte voor eigen initiatief

Geniet jij ervan om mensen te zien groeien naar een zelfstandig en zinvol leven? Dan ben je bij De Hoop op je plek als begeleider. Bij De Hoop draait het om herstel van relaties: met jezelf, met de ander, met de wereld en met God. De ontmoeting staat centraal. Maar je verliest daarbij nooit je deskundigheid uit het oog. De cliënten met wie je te maken krijgt werken aan persoonlijkheidsproblematiek. Dat kan te maken hebben met een persoonlijkheidsstoornis, trauma of een verslaving. Genoeg uitdaging dus en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.


Sluitingsdatum:
15-01-2024
Locatie:
Dordrecht
Contactpersoon:

Functie:groepsbegeleider mbo
Startdatum:03-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Hoop via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Groepsbegeleider MBO De Hoop 03-01-2024

Bekijk ook andere vacatures