Vacature Basispsycholoog

Basispsycholoog in Sliedrecht

Forta

Basispsycholoog

Sliedrecht € 3.541 - € 5.335 per maand Forta Volwassenen Sliedrecht

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Voor onze behandellocatie in Sliedrecht zijn wij op zoek naar een basispsycholoog. Het team behandelt hulpvragen binnen de BGGZ en de SGGZ. Wil jij jouw kennis en ervaring inzetten om met een persoonlijke aanpak de behandeling voor onze cliënten vorm te geven? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou bij Forta Volwassenen in Sliedrecht.


Forta Volwassenen biedt persoonlijke en laagdrempelige zorg. Wij zijn een platte, strak georganiseerde organisatie waarbij de focus altijd op onze cliënten ligt. Werken doen wij vanuit onze kleine praktijken, onze digitale poli en/of dicht bij de huisartsenpraktijk. De behandelingen zijn divers en de problematiek is uitdagend. Je kan denken aan stemmings- en angstklachten, depressie, maar ook persoonlijkheidsproblematiek of trauma. Alleen de allerbeste zorg in combinatie met persoonlijke benadering is voor ons goed genoeg. Wij streven naar maximale tevredenheid en efficiëntie. De sfeer binnen de groep is 'ons kent ons'. Collega's werken en groeien vaak jarenlang mee binnen onze organisatie. De junioren die wij in dienst hebben, nemen wij aan de hand om zich met begeleiding te ontwikkelen en deze laten we pas los als ze daar aan toe zijn. We hebben persoonlijke groei en opleiden hoog in het vaandel staan als organisatie.


Wat ga je doen?

Als basispsycholoog verricht je intakes en geef je individuele behandelingen aan volwassenen. De hulpvragen zijn divers. Je krijgt bijvoorbeeld te maken met cliënten met angst en stemmingsklachten, trauma en persoonlijkheidsproblematiek. Je schakelt regelmatig met de regiebehandelaar en hebt wekelijks overleg met het gehele behandelteam. Op deze momenten deelt het team deskundigheid en ervaringen om elkaar te versterken, ook is er ruimte voor intervisie. Onze behandelingen worden face-to-face op locatie, volledig online (digitaal) of blended aangeboden. Wij werken ook middels therapieland (e-health) aan de behandeldoelen.


Het team in Sliedrecht bestaat uit acht collega's en twee secretaresses, waaronder BIG regiebehandelaren, basispsychologen, een trainee en een PioG. In het team is expertise op verschillende gebieden, zoals CGT/schematherapie, trauma/EMDR, ADHD en van doelgericht en protocollair behandelen. Er is laagdrempelig contact waarbij wij de deuren voor elkaar open hebben staan. Daarnaast is er veel ruimte voor ontwikkeling. Het team is energiek, enthousiast en leergierig en gaat uitdagingen niet uit de weg. Tevens houden zij van spelletjes!


Wat kun jij van ons verwachten?

 • Alle voorwaarden uit de cao GGZ;
 • Een salaris tussen 3541 en 5335 euro per maand;
 • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
 • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
 • Een werkomgeving binnen een team met enthousiaste en professionele medewerkers;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Een afgeronde wo (masteropleiding) tot basispsycholoog;
 • Je bent in het bezit van een LOGO-verklaring;
 • Beschikbaar voor minimaal 24 uur en maximaal 32 uur per week;
 • Ervaring met CGT gerichte behandelingen;
 • Dat je proactief contact onderhoudt met de regiebehandelaar en met verwijzers.

Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar door te solliciteren. Dan kun je contact opnemen met via en . Klik hier om te chatten met Dennis. Nora van Ouwerkerk via en . Klik hier om te chatten met Nora.

Sliedrecht , Zuid-Holland , Nederland

€ 3.541 - € 5.335 per maand

Forta Volwassenen Sliedrecht

Solliciteren

ofFunctie:basispsycholoog
Startdatum:06-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:3541 – 5335
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Forta via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Basispsycholoog Forta 06-02-2024

Bekijk ook andere vacatures