Vacature Verzorgende IG Zorgcentrum

Verzorgende IG Zorgcentrum in Sliedrecht

 • Redactie Sliedrecht
 • 01-01-2024

Verzorgende IG Zorgcentrum in Sliedrecht

Verzorgende IG zorgcentrum Parkzicht

is op zoek naar een verzorgende IG (oproepkracht) voor zorgcentrum Parkzicht in Sliedrecht. Met jouw deskundige zorg en oprechte aandacht creëer je een warme, veilige sfeer waardoor bewoners zich thuis voelen.


Wat ga je doen?


Als verzorgende IG geef je cliënten de zorg die zij nodig hebben. Je motiveert hen ook om de dagelijkse activiteiten die ze zelf nog kunnen uit te voeren. Dat is voor elke cliënt anders en jij weet daar goed op in te spelen. Samen met je collega-zorgverleners stel je een zorgplan op. Daarin staat onder andere wat de persoonlijke doelen van een cliënt zijn en welke zorg jij verleent. Naast de persoonlijke verzorging, verstrek je medicijnen en voer je verpleegtechnische handelingen uit waartoe je bevoegd en bekwaam bent.
De dagelijkse verzorging kun je goed in je eentje af. Cliënten kunnen elke dag ander gedrag vertonen. Jij observeert, signaleert en rapporteert zulke veranderingen, zodat de zorg aangepast kan worden als dat nodig is. Je ziet het ook als een cliënt het moeilijk heeft en neemt dan de tijd om even rustig bij hem of haar te gaan zitten. Met die oprechte aandacht maak je écht het verschil voor je cliënten.

Over jou:


 • Je hebt een diploma verzorgende op mbo-niveau 3.
 • Je hebt hart voor ouderen en oog voor wat zij nodig hebben.
 • Je bent zelfstandig, enthousiast en flexibel.
 • Je herkent jezelf in de protestants-christelijke identiteit van .

We bieden jou:


 • Een passend salaris conform de cao VVT, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
 • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en duurzaam aan het werk te blijven bij .
 • Leuke, extra voordelen zoals korting op (zorg)verzekeringen, korting op uitstapjes en producten en een gezellige personeelsvereniging.

Over


is een protestants-christelijke zorgorganisatie in Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht, Papendrecht en Alblasserdam. We bieden ouderen een breed aanbod van zorg, bij hen thuis en in onze vier zorgcentra.
Als je nog vragen hebt of eerst een keer wil meelopen, kun je contact opnemen met , van Parkzicht, via .

Solliciteren


Heb je interesse? Dan horen we graag van jou!

We staan u graag te woord

Bel gratis (0800) 456 0 456


Onze cliënten geven
Stichting :


Present & gaan vanaf 2024 met hart en ziel verder als één organisatie!

Binnenkort gaat de nieuwe website live, passend bij de nieuwe organisatie waarin we zorg met hart en ziel verlenen.


Functie: verzorgende ig zorgcentrum Startdatum: 23-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:verzorgende ig zorgcentrum
Startdatum:22-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3824 – 3824
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Waardeburgh via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Verzorgende IG Zorgcentrum Waardeburgh 22-12-2023

Bekijk ook andere vacatures