Vacature Speelse Speltherapeut

Speelse Speltherapeut in Dordrecht


De Polikliniek Rotterdam is gevestigd in een ruim en licht kantoor, vlak naast het Alexandrium. We bieden ambulante behandeling, aan volwassenen en kinderen tussen de 4-18 jaar. Er heerst een echte teamspirit. We zijn rijk aan diversiteit en pionieren vinden we leuk. Collega's hebben de ruimte om kwetsbaar te zijn en vragen te stellen. Als team werken we systemisch, we zetten in op herstelgerichte behandeling en benaderen we de klacht transdiagnostisch. We werken afwisselend op de polikliniek en vanuit huis. Daar heb je veel vrijheid in.

Speelse speltherapeut

Je werkt binnen de sggz setting nauw samen met collega's en verzorgt de speltherapie en Theraplay. Je taak is om vanuit de belevingswereld van het kind aanknopingspunten te vinden die helpen bij het inzichtelijk maken van blokkades, scheefgroei en verstoorde ontwikkelingen. Door spel spreek je de taal van het kind, maak je snel contact en daardoor krijg je inzicht in de belevingswereld van het kind.

  • Werken vanuit je expertise en je geloof
  • Uitdagend en afwisselend werk met een mooie doelgroep
  • Groeien als professional en als mens
  • Betrokken christelijke collega's

Jij weet als geen ander wat de waarde is van speltherapie. Je zet je kennis en expertise graag in om een ander verder te helpen. Je komt in deze functie te werken in 2 teams: deels in Dordrecht en deels in Rotterdam. Beide teams zijn betrokken en werken vanuit een systemische visie. Daarbij wordt het hele netwerk meegenomen in de behandeling. En dat systemische is ook terug te vinden in de samenwerking met collega's. Op beide locaties hebben we een volledig ingerichte en creatieve spelkamer voor je klaar staan. In overleg zullen de werkdagen in Dordrecht en Rotterdam 50/50 verdeeld worden.


Sluitingsdatum:
12-01-2024
Locatie:
Dordrecht en Rotterdam
Contactpersoon:

Functie:speelse speltherapeut
Startdatum:13-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Hoop via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Speelse Speltherapeut De Hoop 13-12-2023

Bekijk ook andere vacatures