Vacature Casemanager (Ambulant Behandelaar

Casemanager (Ambulant Behandelaar in Sliedrecht

Casemanager (ambulant behandelaar)

36 uur

Waar kom je te werken?

Je komt te werken in ons ervaren, daadkrachtig en multidisciplinair FACT team in Sliedrecht. We bieden behandeling en herstelgerichte ondersteuning aan cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen. Deze aandoeningen kenmerken zich door een langdurig beloop, waarbij symptomen en klachten wisselen in ernst en intensiteit. In samenhang daarmee bestaan vaak langdurige, soms ernstige, beperkingen in het sociaal en maatschappelijk functioneren.

Het team wil in de behandeling aansluiten bij de wensen van de cliënt, zijn of haar hulpvraag, doelen en herstelproces. Het streven is volwaardig burgerschap met bestaande beperkingen. We bieden bemoeizorg bij zorgmijders en in het uiterste geval passen we dwang en drang toe (BOPZ) als er echt geen andere opties meer zijn. We bieden de zorg op de plaats waar de cliënt is of wil zijn.

Om deze zorg goed te bieden bestaat ons team uit verschillende disciplines: psychiater, GZ-psycholoog, verpleegkundig specialist, social worker, maatschappelijk werker, sociaal psychiatrisch verpleegkundige, verpleegkundigen, ervaringsdeskundige, arbeidsdeskundige en secretariële ondersteuning.

Jouw verantwoordelijkheden

In je dagelijks werk ben je bezig met de behandeling en ambulante zorg bij cliënten met psychiatrische stoornissen en hun naasten in hun eigen omgeving. Als casemanager heb je een eigen caseload aan clienten waar je samen met de regiebehandelaar en de verschillende disciplines in het team zorg voor draagt.

Vragen?

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de contactpersoon in de vacature. Met vragen over het sollicitatieproces, kun je terecht bij de afdeling recruitment:


Jouw kennis en vaardigheden

 • Jij bent in het bezit van een afgeronde opleiding HBO Social Work (uitstroom richting GGZ), maatschappelijk werk, verpleegkundige MBO/HBO of sociaal psychiatrisch verpleegkundige;

 • Je bent avontuurlijk ingesteld, houdt van afwisseling en hebt een flexibele werkhouding;

 • Je hebt relevante een aantoonbare ervaring in de GGZ;

 • Je bent gedreven in het aangaan van een betrokken samenwerkingsrelatie met de cliënt, diens naasten en onze ketenpartners in de buurt;

 • Je kunt zelfstandig werken en hebt sterke organisatorische vaardigheden;

 • Je bent zowel een teamspeler;

 • Je doet een bijdrage aan het verbeteren aan de kwaliteit van zorg;

 • Een rijbewijs is noodzakelijk.

Wat bieden wij

Wij bieden jou een interessante en innovatieve werkplek, te midden van leuke collega's. Verder bieden we je:

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: 8,33% eindejaarsuitkering, 35 uur per jaar levensfasebudget (kan je meenemen vanuit een andere ggz werkgever) en 500 euro bruto per jaar balansbudget;

 • Een salaris en rechtspositie conform CAO GGZ. Deze functie is ingeschaald in schaal 50 (SPV schaal 55) conform cao GGZ;

 • Wij bieden een fulltime contract voor 36 uur per week;

 • Mogelijkheden tot verdere groei door middel van opleidingen en cursussen;

 • Een positieve en stimulerende werkomgeving;

 • Intervisie en vakgroepen.

Word jij enthousiast van onze doelgroep en deze diverse functie? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met , , via het nummer .

Solliciteren?
Buiten kantoortijden solliciteren? Dat is voor ons geen bezwaar!

Gesolliciteerd? Heb je in de tussentijd vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze recruiters.

Als we denken dat we een goede match zijn, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om een eerste gesprek in te plannen. Je eerste gesprek heb je met de teammanager. Op deze manier krijg je meteen een goed beeld van de locatie, de afdeling en het team waarin je mogelijk komt te werken.

Afhankelijk van de functie volgt een tweede gesprek met bijvoorbeeld een collega uit je nieuwe team. Ben je benieuwd naar de locatie en het team waar je komt te werken? Een (halve) dag meelopen op de afdeling behoort tot de mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat er wederzijds een goede match is.

Zijn we allebei enthousiast? Dan ontvang je van ons een passend aanbod. Je kunt je contract online tekenen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen als onze nieuwe collega!Functie:casemanager ambulant behandelaar
Startdatum:03-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3155 – 4180
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yulius via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Casemanager (Ambulant Behandelaar Yulius 03-01-2024

Bekijk ook andere vacatures