Vacature Verzorgende IG & EVV

Verzorgende IG & EVV in Dordrecht

De Merwelanden

Verzorgende IG & EVV

Dordrecht , Zuid-Holland , Nederland intramuraal\extramuraal

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Ben jij een EVV-er in hart en nieren? Vervul jij met plezier en passie de rol als spin in het web in de zorg- en dienstverlening aan de aan jou toegewezen cliënten? Dan is De Merwelanden op zoek naar jou! Graag gaan wij met jou in gesprek over jouw passie in de zorg en de manier waarop jij wilt werken bij De Merwelanden. Denk aan de diensten die je graag werken (of juist niet) en hoeveel uur per week past bij jouw thuissituatie. Weet je het nog niet of twijfel je? Neem dan gerust contact op, we helpen je graag om een goede keuze te maken.


Wat ga je doen?

 • Uitvoeren van zorgtaken;
 • Coördineren van zorg voor de toegewezen cliënten;
 • Zorgdragen voor het zorgplan;
 • Contacten onderhouden met familie c.q. relaties van de cliënten, behandelaars en overige contacten.
 • Verrichten van overige taken.

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG, eventueel aangevuld met een diploma EVV of bereid om deze te behalen;
 • Beschikt over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Kan de juiste acties uitzetten en neemt hierin initiatief;
 • Staat open voor ontwikkelingen en vernieuwingen in de ouderenzorg
 • Een teamplayer die beschikbaar is op onregelmatige tijden;
 • Je kan goed communiceren, mondeling en schriftelijk.

Vereisten

Wie zijn wij?

De Merwelanden is een kleinschalig woon-zorgcentrum in Dordrecht. Wij bieden onze cliënten zorg in opbouwende mate, van thuiszorg tot aan intramurale zorg. We staan voor een waardevol leven voor ouderen, waarbij ieder mens ertoe doet, in verbinding met anderen. Samen voor een goed leven. De Merwelanden is een plek waar je veilig en plezierig kunt werken. Leren, groeien en innoveren hoort bij onze ontwikkeling.


Wat mag je van ons verwachten?

Een salaris minimaal conform CAO VVT schaal 40 (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering), maar het hangt uiteraard ook af van jouw werkervaring en wensen. Daar gaan wij graag met je over in gesprek. Mogelijkheid tot het krijgen van een vast contract. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: een fietsplan, fiscale regeling voor reiskosten en korting op de zorgverzekering. Een prettige werksfeer met leuke collega's en cliënten in een kleinschalige organisatie. Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Aantal uren per week in overleg.

Functie:verzorgende ig evv
Startdatum:28-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Merwelanden via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Verzorgende IG & EVV De Merwelanden 28-11-2023

Bekijk ook andere vacatures