Vacature Monteur

Monteur in Dordrecht

  • Redactie Dordrecht
  • 26-11-2023

Monteur in Dordrecht

Grevelingenweg 23 3313 LB Dordrecht-NL +31

Als service engineer bij De Groot Services hou jij je bezig met het onderhouden van de MAN scheepsmotoren. Jouw werk zal bestaan uit het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, het reviseren van motoren en het opstarten van nieuwe en gereviseerde motoren.
Opgesomd ga jij het volgende doen: - Onderhouden van MAN motoren. - Storingen opsporen en verhelpen. - In bedrijf stellen van nieuw ingebouwde MAN motoren.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en gedreven Service Engineer die passie heeft voor het sleutelen aan motoren. Wij vragen het volgende functieprofiel: - Enige ervaring in de scheepsvaart met motoren. - Beheersing van Nederlandse taal. - Basis kennis van elektronische motoren. - Geen negen tot vijf mentaliteit. - Enthousiast, vriendelijk en professionele benadering van onze klanten.

Wij bieden een uitstekend marktconform salaris: - Bij goed functioneren een vaste aanstelling. - Een fulltime contract voor 40 uur per week - Een goede pensioenregeling - 24 vakantiedagen en 13 ATV dagen. - Een prettige en dynamische werksfeer in een middelgroot en innovatief bedrijf. - De mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen en trainingen - Goed uitgeruste serviceauto, telefoon en laptop van de zaak.

Telefoon:
E-mail:


Functie: monteur Startdatum: 24-11-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 40 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Groot Diesel of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:monteur
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Groot Diesel Marine Services via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Monteur De Groot Diesel Marine Services 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures