Vacature Productiemedewerker

Productiemedewerker in Dordrecht

Functieomschrijving

Wie de schoen past, trekt hem aan! Ben jij een productiemedewerker die goed met zijn handen kan werken? Je bent daarnaast nauwkeurig en neemt je verantwoordelijkheid. Jij als productiemedewerker kan goed met gereedschappen werken. Afhankelijk van je werkervaring of opleidingen hebben we verschillende mogelijkheden bij een bedrijf op diverse afdelingen met een mooi product. Dit product is het aanpassen van schoenen/hakken en andere zaken die met mobiliteit te maken hebben.

wat bieden wij jou
 • goed bereikbaar met bus, fiets en auto
 • 32 tot 40 uur per week in dagdienst
 • na geschiktheid via Randstad een jaarcontract
 • € 2300 a € 2700 afhankelijk van opleiding/ervaring
wie ben jij

Jij bent een productiemedewerker of technisch medewerker die graag met gereedschappen werkt. Je kunt goed nauwkeurig werken en maakt het product zoals op de tekening staat beschreven. Afhankelijk van de afdeling zijn de taken wisselend. Slijpen, schuren, plakken, bijstellen, vormen van de producten; het is allemaal mogelijk. Je hebt technisch inzicht en neemt je verantwoordelijkheid. Voor deze functie beheers je het Nederlands goed in spreken en lezen. Heb je ervaring met het werken met hout en/of ijzer, dan is dat zeker mooi mee genomen.

 • technisch inzicht
 • goed met handen kunnen werken; gereedschappen gebruiken
 • verantwoordelijkheid nemen
 • Nederlands spreken en lezen
 • pre: ervaring met het werken met ijzer en/of hout
wat ga je doen

Het bedrijf heeft diverse afdelingen. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring als productiemedewerker wordt gekeken waar je het beste past, want als jij op de beste plek zit als productiemedewerker, heb jij het ook goed naar je zin. Het bedrijf zorgt dat schoenen en hakken worden aangepast voor diegene die dat nodig hebben. Dit gebeurt o.a. door het maken van steunzolen en andere aanpassingen. Je werkzaamheden bestaan uit slijpen, schuren, knippen en lijmen, omstellen van producten. Alles om ervoor te zorgen dat een schoen op maat voor de gebruiker wordt aangepast. Aan de hand van tekeningen en instructies doe je dit.

 • werken met gereedschappen
 • tekening lezen
 • slijpen, schuren, lijmen, knippen, omstellen
waar ga je werken

Je gaat werken als productiemedewerker bij een bedrijf dat gevestigd zit in een nieuwbouwpand en dat zich zelf continue wil verbeteren. Ze streven naar het afleveren van een zo goed mogelijk product. dat willen ze voor elkaar krijgen met een team dat naast werken ook aandacht heeft voor gezelligheid en collegialiteit.

sollicitatie

Interesse in deze baan? Leuk! Solliciteer dan snel via de button of neem telefonisch contact met ons op. We gaan het gesprek met je aan en kijken gelijk of dit de juiste baan is voor jou! Heb je nog vragen, bel ons dan op 078-6492016 en vraag naar Léonie en/of Ilse.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:hulp productiemedewerker
Startdatum:15-01-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:14 – 14
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via ls.dordrecht@nl.randstad.com of 078-6492016. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Productiemedewerker Randstad 15-01-2024

Bekijk ook andere vacatures