Vacature Onbekend - Onbekend

Onbekend - Onbekend in Dordrecht

  • Redactie Zwijndrecht
  • 17-01-2024

Leerling Dieselmonteur in Dordrecht

dinsdag, 16 januari 2024

Gezocht leerling Dieselmonteur

16 januari 2024

LEERLING DIESELMONTEUR

Wil jij niet hele dagen binnen werken, maar fysiek aan de slag en goed verdienen in de dynamiek van de maritieme sector?
Wil je van betekenis kunnen zijn in het operationele proces?

Wij snappen dit als geen ander. Niet lullen maar poetsen, geen woorden maar daden. In Rotterdam hebben ze er genoeg gezegdes voor. Bij Marine Power Drechtsteden noemen wij deze mentaliteit; gewoon doen! Wij zijn een groeiende onderneming met een gedreven team die zich richt op nieuwe technieken. Bij ons zijn de lijnen kort en krijg je voldoende vrijheid om je ambities waar te maken. Spreekt dit jou aan?
Wij zoeken per direct een leerling dieselmonteur!

Interesse? bel of stuur een email
Marine Power Drechtsteden B.V.
Kerkeplaat 8B, 3313 LC Dordrecht


Functie: leerling dieselmonteur Startdatum: 16-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Binnenvaartkrant via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:unknown
Startdatum:19-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Marine Power Drechtsteden via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Onbekend – Onbekend Marine Power Drechtsteden 19-01-2024

Bekijk ook andere vacatures