Vacature HR Officer

HR Officer in Papendrecht

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen een dynamische organisatie, waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In verband met interne ontwikkelingen zijn we op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie van:

HR Officer (32-40 uur)

Als stand-alone HR Officer bij Breko / PSI heb je een zeer brede en zelfstandige HR functie waarin geen dag hetzelfde is. Je bent verantwoordelijk voor alle HR gerelateerde zaken binnen de organisatie. Je houdt echt van het HR-vak en je vindt het leuk om met veel verschillende dingen tegelijkertijd bezig te zijn.

Wie zijn wij?

Breko is van origine een familiebedrijf, opgericht in 1974 als bedrijf voor reparatie, revisie en onderhoud van dieselmotoren. Breko is samen met PSI Piping gevestigd aan de oever van de beneden Merwede en de kade van de Ketelhaven in Papendrecht, waarbij wij beschikken over alle faciliteiten die tot onderhoud, reparatie en nieuwbouw van schepen behoren. Hiernaast zijn onze zusterbedrijven gevestigd in Servië en België. Wij hebben ongeveer 70 collega's werkzaam in vaste dienst en tevens diverse ingeleende medewerkers. Over dit team van medewerkers zal je verantwoording gaan.

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de werving en selectie van zowel vaste medewerkers als inleenkrachten. Daarnaast heb je hebt een adviserende rol wat betreft HR vraagstukken voor zowel directie, leidinggevenden als werknemers. Je bent verantwoordelijk voor verzuimregistratie en -begeleiding conform Wet Poortwachter. Ook de diverse administratieve HR taken, zoals het controleren van de verlofadministratie, het aanleveren van de salarisadministratie en de gegevens aan pensioenfonds, regelen van PBM's behoren tot je verantwoordelijkheid. Je zoekt en houdt actief contact met al onze collega's teneinde balans mens/organisatie te optimaliseren.

Wie ben jij?

Deze functie vereist een zekere mate van ondernemerschap aangezien het een solofunctie is die direct onder directie valt. HR is op dit moment goed geïmplementeerd maar je kunt HR verder ontwikkelen, vormgeven en verbeteren zoals jij dat het beste voor de organisatie zou vinden. Daarnaast beschik je over:

 • Een opleiding op minimaal MBO niveau, aangevuld met relevante opleidingen/cursussen;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een allround HR functie bij voorkeur in een technische setting;
 • Een no-nonsense mentaliteit met een zakelijke instelling en een goed gevoel voor mensen;
 • Actuele kennis van wet- en regelgeving;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een salaris passend bij je ervaring'
 • Bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen conform cao Metaalbewerkingsbedrijf;
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van bijvoorbeeld het volgen van trainingen en cursussen etc;
 • Een uitdagende baan in een platte, informele organisatie in een industriële scheepswerf omgeving;
 • Een gezellige werksfeer met leuke collega's en de mogelijkheid om lid te worden van onze actieve personeelsvereniging.

Solliciteren?

Stuur je sollicitatie met CV naar onder vermelding van de vacaturenaam.


BREKO
T +31 (0)78 641 68 68
E


T +31 (0)78 641 68 88
EFunctie:hr officer
Startdatum:28-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Breko Reparatie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. HR Officer Breko Reparatie 28-01-2024

Bekijk ook andere vacatures