Vacature Financieel-administratief medewerker

Financieel-administratief medewerker in Dordrecht

Wil jij aan de slag als financieel administratief medewerker? En jouw kennis en kunnen inzetten? Top! Dat kan bij dit leuke bedrijf in Dordrecht! Een lekker salaris verdienen tot wel €4500? Check! Parttime of fulltime aan de slag? Check! Werken voor een leuke organisatie met een leuk team? Check! En direct op contract bij de opdrachtgever? Check!
Lees snel verder 🙂

Wat bieden wij jou
 • Een lekker salaris tot wel € 4500!
 • Direct in dienst bij de opdrachtgever
 • Een uitdagende baan in een team van 5 collega's
 • Ontwikkeling mogelijk naar controller
 • Een baan voor 24-40 uur per week
 • Elke week een vrijmibo
Wie ben jij

Als financieel administratief medewerker houd jij van aanpakken! Daarnaast ben je een echte teamspeler, want je werkt veel samen met jouw collega's op de afdeling. Verder herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Je hebt ervaring met projectadministratie.
 • Je hebt ervaring met AFAS.
 • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
Wat ga je doen

Als financieel administratief medewerker ga je verschillende werkzaamheden uitvoeren! Zo houd je je bezig met crediteuren, debiteuren en inkoopfacturen. Maar het grootste gedeelte van je werk is dat je verantwoordelijk bent voor twee dochterondernemingen. Zo ben je bezig met de inrichting van ERP en bouw je nacalculaties op. Maar dat niet alleen! Ook ben je verantwoordelijk voor het opmaken van balansspecificaties en het assisteren van de maandcijfers. Komen deze werkzaamheden jou bekend voor? Top!

Waar ga je werken

Je werkt bij een technische organisatie met veel hoger opgeleide technici in dienst. Ze maken bruggen waarmee je vanaf een schip bij een windmolen kan komen, of bij een boorplatform. Ze maken deze met name voor sterke golfslag. Hun klanten zijn actief binnen de maritieme sector. Je komt te werken in een leuk team met 5 andere collega's. Er heerst een informele werksfeer en er is iedere vrijdag tijd voor een vrijmibo! Hoe leuk is dat?!

Sollicitatie

Is je interesse gewekt? Solliciteer dan snel op de functie van financieel administratief medewerker bij dit leuke mkb bedrijf!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Financieel-administratief medewerker
Startdatum:01-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via suzanne.de.kreek@tempo-team.nl of 078-6332522. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Financieel-administratief medewerker Tempo-Team 01-01-2024

Bekijk ook andere vacatures