Vacature Relatiebeheerder/Accountant Samenstelpraktijk

Relatiebeheerder/Accountant Samenstelpraktijk in Sliedrecht

Relatiebeheerder/accountant samenstelpraktijk

H&B Kantoor 1055

Wil jij werken bij Hak + Baak? Onze mensen zijn onze basis, daarmee maken wij het verschil bij onze klanten. We komen graag in gesprek om te zien of we op dezelfde golflengte zitten! Voor de samenstelpraktijk zijn wij op zoek naar een:


Ben je gewend een eigen klantengroep aan te sturen? Ben je vergevorderd met de opleiding tot accountant, of heb je deze opleiding afgerond? En vind je het interessant nieuwe relaties te bedienen? Misschien zie je mogelijkheden je portefeuille zélf uit te breiden: netwerken wordt gestimuleerd! Of ligt jouw interesse meer op het gebied van vaktechnische ontwikkelingen? Ook daar hebben wij altijd ruimte voor! Samen zorgen we dat jij je talenten optimaal kunt benutten, zodat jij het naar je zin hebt en jouw inzet ten goede komt aan de ontwikkeling van relaties met klanten.

Goede arbeidsvoorwaarden zijn voor ons vanzelfsprekend.

"Wat ik het meest bewonder aan Hak + Baak is onze toewijding aan de klanttevredenheid. We gaan altijd een stap verder om onze klanten te helpen."

"Als je op zoek bent naar een werkgever die flexibiliteit en balans tussen werk en privéleven waardeert, dan is Hak + Baak echt de juiste keuze."

"De werksfeer bij Hak + Baak is erg goed. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk."

"Ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van het team van Hak + Baak. Ik krijg hier veel mogelijkheid om professioneel verder te groeien."

"Bij Hak + Baak accountants voel ik me elke dag geïnspireerd om het beste uit mezelf te halen en onze klanten te helpen groeien. Samen vormen we een krachtig team dat elke uitdaging met vertrouwen tegemoet gaat."

"Ik voel me echt gewaardeerd bij Hak + Baak accountants, waar mijn ideeën worden gehoord en mijn bijdrage ertoe doet. Samenwerken in dit inspirerende team maakt elke dag een plezier!"

Kees Ippel 9825

Is deze functie iets voor jouw?
Neem contact op met Kees!


Stuur een e-mail

Hak + Baak
Stationspark 100
3364 DA SliedrechtFunctie:relatiebeheerder accountant samenstelpraktijk
Startdatum:25-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hak + Baak Accountants met een PLUS via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Relatiebeheerder/Accountant Samenstelpraktijk Hak + Baak Accountants met een PLUS 25-02-2024

Bekijk ook andere vacatures