Vacature Belastingadviseur

Belastingadviseur in Sliedrecht

Belastingadviseur (Mr/MSc)

Wil jij werken bij Hak + Baak? Onze mensen zijn onze basis, daarmee maken wij het verschil bij onze klanten. We komen graag in gesprek om te zien of we op dezelfde golflengte zitten! Voor onze HRM afdeling zijn wij op zoek naar een:


Werkzaamheden:
Als afgestudeerd fiscaal jurist of als fiscaal econoom werk je nauw samen met de andere fiscale adviseurs en accountants binnen onze mooie MKB praktijk.

"Wat ik het meest bewonder aan Hak + Baak is onze toewijding aan de klanttevredenheid. We gaan altijd een stap verder om onze klanten te helpen."

Medewerker Hak + Baak

"Als je op zoek bent naar een werkgever die flexibiliteit en balans tussen werk en privéleven waardeert, dan is Hak + Baak echt de juiste keuze."

Medewerker Hak + Baak

"Bij Hak + Baak accountants voel ik me elke dag geïnspireerd om het beste uit mezelf te halen en onze klanten te helpen groeien. Samen vormen we een krachtig team dat elke uitdaging met vertrouwen tegemoet gaat."

Medewerker Hak + Baak

"Ik voel me echt gewaardeerd bij Hak + Baak accountants, waar mijn ideeën worden gehoord en mijn bijdrage ertoe doet. Samenwerken in dit inspirerende team maakt elke dag een plezier!"

Medewerker Hak + Baak

Kees Ippel 9825

Hak + Baak
Stationspark 100
3364 DA SliedrechtFunctie:belastingadviseur
Startdatum:22-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hak + Baak Accountants met een PLUS via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Belastingadviseur Hak + Baak Accountants met een PLUS 22-10-2023

Bekijk ook andere vacatures