Vacature Beginnend Assistent Accountant Samenstelpraktijk

Beginnend Assistent Accountant Samenstelpraktijk in Sliedrecht

 • Redactie Sliedrecht
 • 09-02-2024

Beginnend Assistent Accountant Samenstelpraktijk in Sliedrecht

VCRO

Beginnend Assistent Accountant samenstelpraktijk | vestiging Sliedrecht

maandag 20 november

Dus hebben cijfers en organisaties altijd al je interesse? Bij WITh Accountants kun je daarmee direct een start maken met jouw carrière!

Wie zijn wij?
WITh is een uniek accountantskantoor dat zich vol overtuiging uitsluitend richt op de non-profitsector: fondsenwervende instellingen, stichtingen, verenigingen,(vermogens)fondsen en kerkgenootschappen. Bijvoorbeeld op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, gezondheid, natuur en milieu en zending en evangelisatie. Wij helpen ideële organisaties in Nederland om hun droom waar te maken. Die dromen en daden maken ons werk mooi en van waarde.

Wie ben jij?

 • enthousiast en initiatiefrijk;
 • houdt van korte communicatielijnen;
 • beschikt over een hands on mentaliteit en bent gefocust op kwaliteit;
 • begrijpt wat de impact is van de activiteiten van onze klanten;
 • vindt zelfstandigheid en vrijheid prettig, maar bent ook een teamplayer.

Werkzaamheden

 • assisteren bij het samenstellen van jaarrekeningen;
 • voeren van de financiële administratie;
 • opstellen van tussentijdse rapportages;
 • maken van procesbeschrijvingen

Wat maakt werken voor WITh interessant?
Werken bij WITh betekent dat je iets wezenlijks kan bijdragen. Een uitdagende baan waarbij jij een stukje van jezelf geeft om de medemens te kunnen helpen. Dus wil jij werken bij een organisatie die betrokken is bij de klant, maar ook bij jou? Start dan bij ons een uniek traject waarbij je volop vrijheid en kansen krijgt. Wij staan dicht bij onze mensen, hanteren korte lijnen en hebben oog voor elkaar. Ambitie wordt beloond; wij laten je talent graag bloeien en helpen je verder in je ontwikkeling. Wij denken in mogelijkheden als het gaat om je studiepad en de tijd die je nodig hebt voor studie. We kennen een marktconforme beloning en arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Past deze uitdagende start van je carrière bij jou en ben je gemotiveerd om een mooie bijdrage te leveren aan onze organisatie? Dan praten we graag eens verder met jou! We ontvangen graag je cv en motivatie per mail via e-mailadres . Voor meer informatie over onze organisatie en/of over deze functie kan je contact opnemen met , Sliedrecht, via telefoonnummer 088-0184 500.


Functie: assistent accountant samenstelpraktijk Startdatum: 08-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Functie:assistent accountant samenstelpraktijk
Startdatum:10-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WITh Accountants via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Beginnend Assistent Accountant Samenstelpraktijk WITh Accountants 10-02-2024

Bekijk ook andere vacatures