Vacature Junior Belastingadviseur

Junior Belastingadviseur in Sliedrecht

Junior belastingadviseur met interesse in advisering

Fulltime, Parttime (32 - 40 uur)

Sliedrecht, Barendrecht

Wo-diploma

Rust en ruimte om te ondernemen

Junior belastingadviseur met interesse in advisering

Fulltime, Parttime (32 - 40 uur)

Sliedrecht, Barendrecht

Wo-diploma

Jouw uitdaging als junior belastingadviseur

Jij ondersteunt grotere mkb-ondernemingen bij fiscale vraagstukken die op hun pad komen. Deze ondernemingen hebben vaak meerdere vestigingen in binnen- en buitenland, dus de belangen zijn groot. Jouw diepgaande advies zorgt ervoor dat de fiscale impact van hun beslissingen helder is. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Je werkt samen met ervaren collega's en krijgt steeds meer verantwoordelijkheden.

Wanneer je bij ons start zijn dit je werkzaamheden:

Opstellen en controleren van aangiftes voor de inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Voorbereiden van adviezen en bewaarschriften.

Onder begeleiding voeren van adviesgesprekken over uitdagende fiscale vraagstukken zoals (internationale) herstructurering of bedrijfsopvolging.

Beantwoorden van vragen van klanten en collega's.

"Door de goede naam die Hoek en Blok in de regio heeft, krijgen we klanten met complexe vraagstukken waar uitdaging in zit. Die kunnen we goed helpen omdat we door onze omvang verschillende specialismen in huis hebben. Maar we zijn ook weer niet té groot. Het fijne daaraan is dat je niet 1 taak de hele dag moet doen, maar ook als junior al verschillende taken op mag pakken.

"

Arno , belastingadviseur

Check onze Hoek en Blok-ers

Dit maakt jou uniek

Als junior belastingadviseur blader jij enthousiast door de wettenbundel op zoek naar de (on)mogelijkheden voor jouw klant. Dat mag natuurlijk ook de digitale variant zijn, als je maar niet vergeet je neus op tijd uit de boeken te halen. Juist door goed samen te werken met jouw team komen de beste adviezen tot stand. Daarbij durf je ook toe te geven dat je iets niet weet of nog wil leren. Jouw communicatieve vaardigheden komen daarnaast goed van pas tijdens klantcontact. Door jouw diepgaande adviezen helder uit te leggen help jij jouw klant vooruit.

Daarnaast heb je:

Een afgeronde wo-opleiding in de richting fiscaal recht of fiscale economie.

Al een start gemaakt met de Beroepsopleiding Belastingadviseurs van de Nederlandse Orde van (NOB) of de bereidheid dit traject te gaan doorlopen.

Beloning, waardering en volop kansen

Naast afwisseling, gezelligheid en carrièrekansen bieden we jou een mooi pakket arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):

Word Hoek en Blok-er

Word Hoek en Blok-erFunctie:belastingadviseur
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoek en Blok accountants via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Junior Belastingadviseur Hoek en Blok accountants 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures