Vacature Enthousiaste Java Automation Developer

Enthousiaste Java Automation Developer in Sliedrecht

Bijbaan Java Automation Developer - leren en werken tegelijk

Lekker bijverdienen naast je studie? Ook nog eens de fijne kneepjes van het vak in de praktijk leren? Kom werken bij Adaption! Wij ontwikkelen cloud software voor de logistieke markt. Een markt die altijd in beweging is en dus altijd vraagt om hoogstaande flexibele software. Daarom werk je bij ons met de modernste technieken en schrijf je automatische test cases met Java en Selenium. Wil jij jouw kennis verdiepen en meehelpen om de beste logistieke software op de markt te brengen? Lees dan verder.

Wat ga je doen?

Samen met het hele testteam ben jij als Java Automation Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van automatische testcases. Mede dankzij jouw inspanningen kunnen wij onze klanten de meest hoogwaardige kwaliteit beloven. Dit doe je aan de hand van automatische testen, automatisch releasen en door gebruik te maken van strakke ontwikkelconventies. Wij gebruiken Java, Selenium, Jira, Jenkins en Continuous Integration. Onze software is geschreven in Oracle en Apex!.

Onze ontwikkelveteranen zorgen voor de nodige begeleiding en brengen jou de verfijnde trucs uit de praktijk bij.

Hier ga je werken

Adaption is een jong en hard groeiend software bedrijf in Sliedrecht. Onze mensen hebben ruime ervaring, zowel in de logistieke markt als met Oracle software. Met zijn allen hebben we één duidelijk doel voor ogen; Hele slimme logistieke software ontwikkelen waarmee de klant echt handiger kan werken. Momenteel werken we met 27 medewerkers aan dit doel door 100% in te zetten op kwaliteit, samenwerking en korte lijnen.

Adaption is opgericht in 2010 door en Ronald Korporaal. Beide ronden zij al meer dar 15 jaar succesvolle projecten af bij bedrijven binnen de logistiek. Daarbij hadden zij één doel voor ogen: Hele slimme slimme logistieke software ontwikkelen waarmee de klant echt handiger kan werken.

Bij ons werken Oracle Programmeurs die echt het verschil maken: Geen codeurs die code één op één uit functionele specificaties programmeren maar zelf meedenken en echt een product opbouwen.

Wie wij zoeken

 • Een enthousiaste Java Automation Developer
 • Propedeuse HBO/WO informatica of vergelijkbare studie
 • Kennis en\of ervaring met Java
 • Kennis en\of ervaring met object georiënteerd programmeren
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
 • Teamplayer, integer en abstract denkvermogen
 • Pré: Ervaring met web-development
 • Pré: Kennis van Apex, HTML(5), Javascript of Jquery

 • Een uitdagende bijbaan in een dynamische omgeving met internationale klanten
 • Uitgebreide begeleiding zodat jij het beste uit jezelf kunt halen
 • Goed salaris
 • Mogelijkheid tot een stage-/afstudeerplek
 • Flexibele werktijden, in overleg
 • Een hecht team waar naast hard werken veel ruimte is voor gezelligheid en ontwikkeling

Ons kantoor is gevestigd in Sliedrecht en goed bereikbaar met het OV, het kantoor is op loopafstand van het treinstation.

Als bedrijfsstrategie werkt Adaption niet met recruiters; Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stationspark 460
3364 DA Sliedrecht
Nederland

Telefoon +31 (0)184-633 851E-mail

Functie:java automation developer
Startdatum:02-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Adaption Business Software via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Enthousiaste Java Automation Developer Adaption Business Software 02-02-2024

Bekijk ook andere vacatures