Vacature Docent AVO

Docent AVO in Sliedrecht

Docent AVO

De Sprong, Sliedrecht

spon dekameleon sept23 17 2023

Docent AVO-vakken

Je geeft les aan groepen van circa 14 leerlingen in verschillende leerjaren, in de algemeen vormende (AVO) vakken. Waar nodig stem je af met hun mentor over de begeleiding in hun persoonlijke ontwikkeling. Gezien onze doelgroep is het fijn als je ervaring hebt met praktijkonderwijs en/of gedragsproblematiek. Naast het lesgeven heb je een aantal andere taken in de school en ben je bereid om deel te nemen aan buitenschoolse activiteiten.

Wat breng je mee?

 • Afgeronde lerarenopleiding
 • Kennis van of affiniteit met het praktijkonderwijs en/of vmbo
 • Ervaring met gedragsproblematiek
 • Sterke pedagogische vaardigheden
 • Een positieve instelling en relativeringsvermogen
 • Een professionele werkhouding
 • Collegiaal en betrokken
 • Communicatief sterk in de omgang met leerlingen en ouders
 • De Sprong heeft locaties in Zwijndrecht en Sliedrecht; we zoeken een docent die vooralsnog op de locatie in Sliedrecht les geeft, maar je bent beschikbaar om op beide locaties te werken

Wat bieden wij?


 • Een aanstelling van 0,4-0,8 fte per 1 december 2023
 • Een tijdelijke aanstelling van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband
 • Schaal LB van de cao vo
 • Fijne collega's die hart hebben voor de leerlingen en de school
 • Volop ruimte en mogelijkheden om het onderwijs én jezelf te blijven ontwikkelen

De Sprong


De Sprong is een praktijkschool met locaties in Sliedrecht en Zwijndrecht. De school biedt onderwijs aan ongeveer 230 leerlingen. Ons team, bestaand uit zeer betrokken mensen, is dagelijks aan het werk met de leerlingen om deze zo goed mogelijk voor te bereiden op een leven in onze complexe maatschappij.


In ons onderwijs staat praktijkleren centraal. In alle leerjaren krijgen leerlingen naast de AVO vakken veel praktijkles. Om hun arbeidsvaardigheden te ontwikkelen én erachter te komen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn, lopen leerlingen stage; eerst op school, later bij een bedrijf of organisatie. Voor leerlingen die mogelijk kunnen doorstromen naar het vmbo, hebben wij in samenwerking met het Griendencollege een Pro/vmbo-klas. Voor al onze leerlingen is er een goede ondersteuningsstructuur, waarmee we de begeleiding proberen te bieden die nodig is.


Ons team kenmerkt zich door een ongedwongen sfeer, een groot gevoel van verantwoordelijkheid en een prettige manier van samenwerken. Onderwijs ontwikkelen doen we samen, net als zaken evalueren, afstemmen én vieren. Als team vinden we het niet alleen belangrijk dat we de leerlingen écht zien, maar ook elkaar. Dat ons onderwijs geboden wordt op twee locaties, maakt dat medewerkers ook op twee locaties werken. Veel leerkrachten staan afwisselend op beide locaties voor de klas; sommige medewerkers ontmoeten elkaar vooral op de wekelijkse ontwikkel- en vergadermiddag. De MT-leden werken uiteraard ook op beide locaties.
De Sprong is een school met een sterk pedagogisch klimaat, een prettige werkomgeving en volop ambitie en energie om de school en het onderwijs te blijven verbeteren.


Proef de sfeer van de school op de website https://www.sprong.spon.nl/ , of bel met René Kilian (teamleider) of Anj (directeur) via .
We nodigen je van harte uit om te solliciteren! Stuur een e-mail met cv en motivatiebrief aan Anj ().

Bezoekadres

 • Noordersingel 1
 • 3351 ED Papendrecht


Functie:docent avo
Startdatum:30-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Specialisten in Passend Onderwijs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Docent AVO Specialisten in Passend Onderwijs 30-11-2023

Bekijk ook andere vacatures