Vacature Leerkracht Bovenbouw

Leerkracht Bovenbouw in Hardinxveld-Giessendam

Leerkracht bovenbouw (groep 8)

Rehobothschool

WTF Van 0,575 tot 1 Vanaf 15-04-2024 Plaats Hardinxveld Giessendam

Wil jij bijdragen aan kwalitatief goed onderwijs voor kinderen?

De leerlingen van onze school zoeken jou!

Onze school

De Rehobothschool is een protestants-christelijke basisschool in Hardinxveld-Giessendam met 400 leerlingen, verdeeld over 17 groepen. We vinden het belangrijk dat ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen. Daar zet de Rehobothschool zich met grote deskundigheid en betrokkenheid voor in.

Onze kindgerichte aanpak draagt bij aan de goede kwaliteit van ons onderwijs. We zijn dan ook blij met het predicaat GOED van de Onderwijsinspectie.

Het team

We hebben een hecht en enthousiast team. Alle medewerkers zorgen samen voor een goede sfeer. Dat merk je al bij de voordeur: het is gezellig in onze school. We doen ons werk met plezier! Het team wil op alle gebieden het beste eruit halen. Dat kan pas als het kind zich veilig voelt en gezien wordt. Dat geldt voor de kinderen, maar ook voor de leerkrachten. Voor iedereen is er ruimte om te groeien. Kleine of grote stappen, we gaan vooruit!

Jouw kracht

Geef jij vanuit je persoonlijke overtuiging vorm aan Christelijk onderwijs en creëer jij een goed pedagogisch klimaat in de klas? Heb je oog voor zorgleerlingen en kun je deze professioneel begeleiden? Bezit je kennis en vaardigheden met betrekking tot het werken met digitale leermiddelen? Dan is deze functie echt iets voor jou.

Wat wij je bieden

We bieden je bij voldoende werkervaring een vaste aanstelling per 15 april 2024 voor WTF 0,5750 - 1. De werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag in groep 8. Als je meer dagen wilt werken is dat bespreekbaar. In overleg kijken we in welke groep dat het beste kan. Na de zomervakantie is het ook mogelijk om in een groep 6 of 7 te werken. Het salaris is conform de cao primair onderwijs.

Interesse?

Neem contact op met of loop eens binnen en voel je welkom.Functie:leerkracht bovenbouw
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met TriVia Scholen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Leerkracht Bovenbouw TriVia Scholen 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures