Vacature Beroepsmatige Leerlingen

Beroepsmatige Leerlingen in Hardinxveld-Giessendam

Nederveen opleidingen en trainingen

Wil jij meewerken of afstuderen bij Nederveen op het gebied van verkoop, marketing, bedrijfskunde, onderwijs of logistiek? Dan zit je hier goed!

Nederveen werkt dagelijks met een team van ruim 40 collega's aan het verbeteren van de veiligheid op de weg en op het werk. Daarvoor ontwikkelen, organiseren en geven wij (rij)opleidingen en (Code 95) trainingen, aan zowel particuliere als beroepsmatige leerlingen. Daarnaast helpen we bedrijven bij regelen en overzichtelijk houden van de scholing van hun logistieke medewerkers. Het familiebedrijf Nederveen bestaat 50 jaar. In onze dienstverlening staan vakbekwaamheid, toegankelijkheid en gastvrijheid centraal. Onze cultuur kenmerkt zich als pragmatisch en ambitieus waarbij presteren en plezier hand in hand gaan.

Wat je gaat doen

Tijdens de kennismakingsgesprekken verkennen we welke kennis, ervaring en ambities je hebt en in hoeverre we je kunnen helpen om hierin werkervaring op te doen. Bij Nederveen opleidingen en trainingen hebben we verschillende afdelingen. Afhankelijk van je opleiding en het type stage kunnen we je een stageplek aanbieden op een van onze afdelingen. Om je een indruk te geven van de werkzaamheden vind je een korte omschrijving per afdeling:

Customer service Deze afdeling heeft contact met de klanten en leerlingen en verzorgt de planning van de (rij)opleidingen en trainingen. Heb je een commerciële of operationele achtergrond en vind je het leuk om dingen te organiseren en processen te optimaliseren, dan is een stage op deze afdeling ideaal. Vooral geschikt voor de opleidingen Logistiek Management, Business Process Management & IT en Bedrijfskunde.

Accountmanagement Sales heeft contact met bedrijven, maakt afspraken over de samenwerking en denkt actief mee met klanten hoe wij kunnen bijdragen aan het vergroten van de veiligheid. Heb je commerciële ambities, vind je het leuk om te werken aan relaties met bedrijven en mensen en houd je wel van een uitdaging, kom dan stage lopen op de salesafdeling. Commerciële Economie en Ondernemerschap & Management zijn geschikte opleidingen.

Learning & development Onze trainingen en opleidingen worden ontwikkeld en uitgevoerd samen met verschillende partners zoals uitgevers, zzp-ers en exameninstanties en moeten voldoen aan opleidingseisen en kwaliteitsnormen. Als stagiair kom je meewerken aan de verdere ontwikkeling en optimalisatie van onze lesplannen en -processen. Vooral studenten met een opleiding richting Onderwijs, Commerciële Economie of Learning & Development kunnen hier terecht.

Marketing en E-commerce De marketing en E-commerce afdeling houdt zich vooral bezig met de eerste fase van de salesfunnel. Het creëren van het merkimago en de naamsbekendheid via (social) media kanalen zodat leads worden geworven en retentie ontstaat. Stagiairs kunnen bijdragen aan social media, e-mailmarketing en aan de optimalisatie van de website. Studenten die de opleiding Communicatie of Commerciële Economie volgen passen het best bij deze stage.

Informatie Technologie Veel van onze IT systemen hebben we (deels) in eigen beheer of we werken daarvoor nauw samen met een aantal geselecteerde partners. We maken gebruik van verschillende systemen zoals ERP, CRM, LMS, CMS en vele andere software tools. Met elkaar ontwikkelen we nieuwe applicaties en functionaliteiten gebaseerd op de behoefte van gebruikers. Studenten met een opleiding in de richting van software/applicatie engineering en development kunnen bij ons terecht.

Wat wij vragen

• Meewerk- of afstudeerstage voor een MBO of HBO opleiding • Passie voor je vakgebied en interesse in de logistieke sector en het onderwijs • Een karakter dat past bij onze pragmatische en ambitieuze bedrijfscultuur

Wat wij bieden

Als je bij ons stage gaat lopen dan begeleiden we je vanuit een introductie- en begeleidingsprogramma dat we hebben ontwikkeld. Je kunt bij Nederveen terecht om mee te werken en om af te studeren, zowel op HBO als MBO niveau. We zijn een Erkend Leerbedrijf via SBB.

• Marktconforme stagevergoeding • Een team van meer dan 30 leuke en gezellige collega's • Ruimte en vrijheid om je werk flexibel in te delen • Aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling • Iedere vrijdag een lekkere lunch

Sollicitatieprocedure

Solliciteren

Direct via het formulier

Telefonisch interview

De eerste kennismaking

Interview op kantoor

Ontdek de wereld van Nederveen

Arbeidsvoorwaarden

Komen we tot een match?

Nederveen-er

Van harte welkom!

Solliciteren

Door te solliciteren geef je ons gelijk toestemming om je gegevens in onze systemen op te nemen ten behoeve van de sollicitatieprocedure. Bij een positieve beoordeling plannen we een telefonische kennismaking van 30 minuten.

In een telefonisch interview van 30 minuten maken we voor het eerst kennis. Aan de hand van vijf vragen voeren we een gesprek over je motivatie en ambitie. Ook verkennen we waaraan je graag wilt werken, wat je leuk vind om te doen en wat juist niet. Ook gaan we al even in op de belangrijkste talenten en vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in de functie. Na het gesprek denken we na over een verder vervolg.

Interview op kantoor

Tijdens het interview op kantoor gaan we verder in op je ambitie en arbeidsverleden en kijken we samen naar de toekomst. Dit gesprek duurt ongeveer 90 minuten. We kijken naar een match met de bedrijfscultuur en de belangrijkste vaardigheden en talenten voor de functie worden besproken. We vertellen je graag meer over onze missie en de activiteiten die we uitvoeren en geven je een rondleiding op onze locatie. Na het gesprek denken we na over het vervolg en nemen we beide een beslissing. Soms plannen we een extra kennismakingsgesprek of meeloop dag in.

Als we beide een match zien op de functie en bedrijfscultuur kunnen we de volgende stap zetten. Na een eerdere verkenning bespreken we nu in detail de arbeidsvoorwaarden. Kunnen we tot een daadwerkelijke overeenkomst komen? Naast marktconforme arbeidsvoorwaarden zet Nederveen zich in om haar secundaire arbeidsvoorwaarden aantrekkelijk te maken. Daarbij kun je denken aan persoonlijke ontwikkeling, coaching en dingen zoals een fietsplan. Als we tot overeenstemming komen heten we je van harte welkom bij onze organisatie.

Telefonisch interview

Heb je vragen over deze functie?

Neem dan contact op met:Functie:beroepsmatige leerling
Startdatum:15-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Nederveen opleidingen en trainingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Beroepsmatige Leerlingen Nederveen opleidingen en trainingen 15-02-2024

Bekijk ook andere vacatures