Vacature Chemisch Analist (Petrochemie)

Chemisch Analist (Petrochemie) in Dordrecht

In deze functie als chemisch analist zul je je op het laboratorium bezig houden met een breed palet aan analyses. Zo zul je bijvoorbeeld werken met GC, HPLC, FTIR, UV-vis, viscositeitsbepalingen, pH en andere natchemische en fysisch chemische bepalingen. Deze analyses voer je uit op verschillende olie- en gassamples, komend vanuit de Rotterdamse haven. Met jouw werk zorg je ervoor dat de kwaliteit van brandstoffen, smeermiddelen en gasoliën gewaarborgd blijft, waardoor alles binnen de haven goed blijft lopen met kwalitatief hoogstaande producten. Belangrijk werk dus in één van de grootste havens van de wereld! Uiteraard zorg je dat de kwaliteit en veiligheid op het laboratorium goed blijft en kijk je samen met je collega's hoe het beter kan.

Deze functie biedt een fulltime aanstelling en uitzicht op een vast contract.Functie:Chemisch Analist (petrochemie)
Startdatum:06-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:1900 – 2100
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Science at Work Staffing BV via jonathan.velder@scienceatwork.nl of 020 303 21 20. Of bezoek hun website http://www.scienceatwork.nl.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Chemisch Analist (Petrochemie) Science at Work Staffing BV 06-10-2023

Bekijk ook andere vacatures