Vacature Allround Monteur – in opleiding

Allround Monteur – in opleiding in Bleskensgraaf Ca

Zuivelfabriek De Graafstroom is een dynamisch bedrijf met ca. 100 medewerkers in dienst. Sinds 2009 is zuivelcoöperatie DeltaMilk eigenaar van onze fabriek en leveren inmiddels 190 toegewijde melkveehouders hun melk aan onze fabriek. We behoren tot een van de modernste fabrieken in Europa en produceren ca. 45.000 ton Hollandse Kaas per jaar. Wij maken kaas zoals kaas bedoeld is: met karakter, romig en vol van smaak, oftewel de lekkerste van Nederland. Onze prijswinnende kazen zijn hier het bewijs van.

Ben jij klaar met je MBO of zoek je een BBL-plek?

Zoek je een plek waar je het vak ECHT kunt leren?

Dan zoeken wij jou!

Als Allround Monteur in opleiding ga je onder begeleiding van onze ervaren monteurs aan de slag om het vak te leren in de dagdienst. Het is dus echt “Learning on the Job”. Op basis van jouw ervaring, kennis en kunde stippelen wij samen met jou een leertraject uit en krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Zo leiden wij je stap voor stap op tot volwaardig monteur en ben jij aan het eind van de rit in staat om als volwaardig Allround Storingsmonteur de 4-ploegendienst in te gaan. Afhankelijk van je ervaring, kennis en kunde duurt zo’n opleidingstraject ongeveer 1,5 tot 2 jaar.

Als monteur bij De Graafstroom ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het technisch onderhoud aan onze installaties, utilities, gebouwen en terreinen. In opdracht van de Werkvoorbereider en/of Ploegleider voer je diverse storings- en onderhoudswerkzaamheden uit. Dit kan van elektrotechnische, besturingstechnische, mechanische, hydraulische en/of pneumatische aard zijn. Kortom je leert van alle markten thuis te zijn, zelfstandig beslissingen te nemen en oplossingsgericht te denken. Daarnaast lever je als monteur een actieve bijdrage in continue verbeterprojecten.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde collega die graag zijn handen uit de mouwen steekt en het vak wil leren. Herken jij je in onderstaande profiel, en kun je bij aanname een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

  • afgeronde opleiding MBO-4 richting Electrotechniek, Mechatronica of bezig met een BBL-opleiding in deze richting;
  • affiniteit met het uitvoeren van mechanische werkzaamheden;
  • kennis van / ervaring met PLC-techniek (Siemens S7) is een pré;
  • analytisch ingesteld, oplossingsgericht en stressbestendig;
  • goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • leergierige, proactieve zelfstandige en flexibele teamspeler, die accuraat te werk gaat en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan;
  • bereidheid om op termijn te werken in de 4-ploegendienst en consignatie dienst te draaien (in het weekend).

Wat bieden wij?

Wij bieden een veelzijdige en uitdagende baan waar je als Monteur nooit uitgeleerd raakt. Elke dag wordt er een beroep gedaan op jouw zelfstandigheid, creativiteit en oplossingsvermogen. Ook is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Naast een marktconform salaris o.b.v. CAO voor de Zuivelindustrie (o.a. vakantiegeld, gegarandeerde eindejaarsuitkering en persoonlijk opleidingsbudget), bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Meer informatie is te vinden op onze website www.degraafstroom.com of neem contact op met de afdeling HR: 0184 - 698 125. Ben je geïnteresseerd, stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar HR@degraafstroom.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Functie:Allround Monteur
Startdatum:12-02-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuivelfabriek De Graafstroom via hr@degraafstroom.com of 0184-698125. Of bezoek hun website http://www.degraafstroom.com/.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Allround Monteur – in opleiding Zuivelfabriek De Graafstroom 12-02-2024

Bekijk ook andere vacatures