Vacature Wegontwerper

Wegontwerper in Papendrecht

Wegontwerper

Papendrecht

Wat beloven wij jou?

 • Een afwisselende baan
 • Samen houden we Nederland veilig en bereikbaar
 • Een informele werksfeer

Wat vragen wij van jou?

 • Een ondernemende mindset
 • Je wil graag winnen met een team
 • Energie en leergierigheid

Make your mark

Hoe jij het verschil kunt maken?
Als wegontwerper maak je het verschil door je passie voor infrastructurele projecten om te zetten in hoogwaardige 3D modellen en gedetailleerde ontwerpen, waarbij je continu blijft groeien en uitdagingen aangaat in je vakgebied, om zo waardevolle bijdragen te leveren aan projecten en het cluster geografisch ontwerp binnen Boskalis Nederland.
Als wegontwerper gaat jouw hart sneller kloppen van infrastructurele projecten zoals de Herinrichting Thorbeckeweg - N516, de HOV-Busbaan Leiden-Katwijk en de A2: wegverbreding Het Vonderen-Kerensheide. Jij wil graag een bijdrage leveren als wegontwerper aan deze projecten. Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en om jezelf te blijven uitdagen in jouw vakgebied, zodat je een waardevolle bijdrage kan leveren op projecten en binnen de verschillende specialisaties in het cluster geografisch ontwerp.

Als wegontwerper werk je bij de ontwerpafdeling. De ontwerpafdeling draagt zorg voor de totale ontwerpexpertise bij tenders en verworven projecten, veelal met een integraal en multidisciplinair karakter.

Wat je gaat doen alswegontwerper:

 • Je werkt aan 3D modellen en werkt ze tot het gewenste detail niveau uit, maakbaar voor uitvoering. Je bespreekt het gemaakte ontwerp met het ontwerpteam en onderbouwt de gemaakte keuzes.
 • Je reviewt en toetst ontwerpen en bespreekt deze met senior wegontwerper/ ontwerpleider.
 • Je neemt actief deel aan de werkgroep overleggen en werkt de bevindingen in klein teamverband middels werksessies uit.
 • Je volgt marktontwikkelingen op het gebied van modelleren en draagt bij aan kennisdeling binnen het Cluster.

Wat je meebrengt:

 • Je hebt een afgeronde hbo opleiding Civiele Techniek.
 • Je hebt minimaal 3 tot 4 jaar relevante werkervaring in infrastructurele projecten als wegontwerper bij een (middel)grote aannemer of ingenieursbureau en kennis van normen en richtlijnen.
 • Je hebt kennis van modelleer software Civil3D of OpenRoads Designer (ORD).
 • Je hebt ervaring met raakvlakmanagement, system engineering.
 • Je hebt de flexibiliteit om door Nederland te reizen om de verschillende (project)locaties te bezoeken.

Wij bieden

Wat je kunt verwachten:

 • Een dynamische werkomgeving: Een baan waarbij je impact kan maken bij een toonaangevend bedrijf en waar je deel uitmaakt van een divers (internationaal) team van experts.
 • Salaris en meer : 26 vakantiedagen, een aantal aan te wijzen collectieve dagen en een premie vrij pensioen, bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekostenverzekering en een leaseauto.
 • Carrièremogelijkheden : Volop mogelijkheden om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen. Daag je zelf uit met (online) trainingen in onze Boskalis Academy.
 • Boskalis campus : Ervaar de unieke Boskalis vibe op onze locatie in Papendrecht, compleet met restaurants, sportvelden en een kade waar onze schepen aanmeren. We bieden een state-of-the-art auditorium, brainstormruimtes, experience center voor klantvergaderingen en een nieuwe koffieplek waar je kunt afspreken met collega's.
 • Young Boskalis: Ben jij jonger dan 36? Kom dan bij Young Boskalis! Maandelijkse sociale en sportieve activiteiten, variërend van pubquizzen, yoga, bootcamps en een jaarlijkse zeilbootrace. Ook netwerken en kennis delen zijn een belangrijk onderdeel van Young Boskalis.

Extra informatie:

 • Jouw team: Cluster Geografisch Ontwerp is onderdeel van de ontwerpafdeling van Boskalis Nederland. Naast dit cluster bestaan de volgende vakgroepen: Vakgroep Ontwerpleiding, Vakgroep Constructie en Vakgroep Technische Installatie.
 • Bij de ontwerpafdeling werken ca. 60 medewerkers, waarvan 18 bij Cluster Geografisch Ontwerp.
 • Waar kom je te werken: Als wegontwerper werk je regelmatig op projectlocatie of op ons kantoor in Papendrecht. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.
 • Fulltime/parttime: Het betreft een aanstelling voor 32 of 40 uur per week.
 • Procedure: Solliciteren doe je eenvoudig door het online sollicitatieformulier in te vullen. We voeren sollicitatiegesprekken online en op kantoor. Denken we allebei dat we een goede match zijn na deze gesprekken, dan zullen we je een mooie aanbieding doen. Ben jij daar blij mee? Welkom aan boord!

Over Boskalis

Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.

Over Boskalis Nederland

Tijdens je werk met je voeten in de Nederlandse klei of zand staan, maar wél met de voordelen van een groot internationaal bedrijf: dat is werken bij Boskalis Nederland. Met onze projecten veranderen we de kaart van Nederland en houden we Nederland veilig, leefbaar en bereikbaar. Bij ons werken elke dag zo'n duizend medewerkers met passie en trots aan een breed scala van toffe projecten.

Meer over Boskalis Nederland en de collega's vind je hier .

Geïnteresseerd?

We staan je graag te woord om al je vragen over de functie van Wegontwerper voor Boskalis Nederland. Neem contact op met , telefoonnummer

Geïnteresseerd?

Zijn we een match? Om dat uit te vinden nodigen we je uit voor 1 of 2 gesprekken (online of op kantoor) om elkaar beter te leren kennen.

Zijn we een match? Dan zullen we je een mooi voorstel doen.

Welkom!

Make your mark
en solliciteer vandaag!

Stuur mij een bericht en ik help je graag.Functie:wegontwerper
Startdatum:15-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Koninklijke Boskalis Westminster via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Wegontwerper Koninklijke Boskalis Westminster 15-02-2024

Bekijk ook andere vacatures