Vacature Technisch en Facilitair Beheerder

Technisch en Facilitair Beheerder in Dordrecht

Dit ga je doen

In je vrije tijd graag aan het klussen en wil jij hier jouw nieuwe baan van maken? Word Technisch en Facilitair Beheerder in Dordrecht voor een bruto salaris tot €3600,- op basis van 40 uur en laat jouw skills schitteren op de werkvloer. Wij als Raaak Personeel hebben het contract voor jou klaarliggen en onze klant kan niet wachten om je te verwelkomen in hun team.

In jouw nieuwe functie als Facilitair Manager ben jij niet alleen een kei in kluswerk maar ook een servicegerichte topper. Zelfstandig werken is voor jou weggelegd, en je proactieve houding is aanstekelijk. Flexibel zijn is jou op het lijf geschreven dus avonden, weekenden of oproepdiensten schrikken jou niet af. Natuurlijk komen hier de nodige toeslagen van 114% bij kijken!

Jij bent straks verantwoordelijk voor de conditie van het terrein en de gebouwen. Kort gezegd: jij draait je hand niet om voor alle onderhoudstaken. Jouw technische kennis komt hierbij goed van pas. Kom je er toch niet uit? Dan schakel je hulp van een externe partij in. Naast dat je met je handen werkt zijn je handen ook regelmatig op het toetsenbord te vinden. Jij zorgt voor de planning, kostenregistratie en houd de interne meldingen bij.

Ben jij klaar om je handen uit de mouwen te steken als Technisch en Facilitair Beheerder in Dordrecht? Aarzel dan niet langer en solliciteer direct.  

Organisatie- en afdelingomschrijving

Dit bedrijf is dé internationale leider van meetoplossingen voor industriële procesinstrumenten. Met ongeveer 80.000 instrumenten per jaar verspreid over de hele wereld, ben jij als technisch en facilitair beheerder een onmisbaar radertje in het productieproces.

Dit krijg je

  • Een salaris tot €3600,- bruto per maand op 40 uur basis
  • Ploegentoeslag van 114%. 
  • Een gratificatiebonus van €1,02 per uur bovenop je uurloon. 
  • Reiskostenvergoeding van 0,21ct per kilometer, al woon je om de hoek. 
  • 8% vakantiegeld.
  • Bij goed functioneren kans op een vast contract. 
  • Pensioenopbouw. 
  • Een uitdagende fulltime functie met wisselende werktijden. 


Functie:Technisch en Facilitair Beheerder
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:LBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31783032864. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Technisch en Facilitair Beheerder Raaak Personeel 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures