Vacature Meewerkend Werkvoorbereider

Meewerkend Werkvoorbereider in Sliedrecht

Dit ga je doen

Timmer jij aan je carrière en ben je toe aan een nieuwe stap? Dankzij jouw ervaring in de bouw ben jij de Meewerkend Werkvoorbereider die ze zoeken bij dit bouwbedrijf in Sliedrecht. Jij komt 32 tot 40 uur per week in dienst en je salaris kan oplopen tot €4.500,- bruto per maand.

Jouw nieuwe werkgever is op zoek naar een communicatief vaardige Werkvoorbereider voor hun particuliere bouwprojecten. Zorg jij voor een onbezorgde verbouwing voor het stel met hun nieuwbouwproject? Jij bespreekt de wensen en denkt in mogelijkheden. Je schetst wat er mogelijk is en zorgt voor een duidelijke offerte. Ook tijdens de bouw heb jij contact met de klant en met alle in- en externe medewerkers. Jij besteld de benodigd materialen en stuurt iedereen aan zodat de planning behaald word. Dankzij jouw praktische ervaring weet jij wat er speelt en steek jij natuurlijk ook zelf de handen uit de mouwen bij de werkzaamheden.


Het is fijn als je al ervaring hebt als Werkvoorbereider maar als je Voorman bent geweest op de bouw en graag de stap wil maken naar werkvoorbereider, mag jij ook zeker solliciteren. Praktische ervaring is belangrijker dan een opleiding!


Wil jij binnen dit familiaire en nuchtere bouwbedrijf de schakel zijn tussen de klanten, de bouwmedewerkers en het bedrijf? Solliciteer dan snel of neem contact op voor meer informatie.

Organisatie- en afdelingomschrijving

Dit allround bouwbedrijf, gevestigd in Sliedrecht, heeft projecten in alle soorten en maten. Van kleinschalige particuliere projecten tot aan toonaangevende gebouwen in de regio Drechtsteden, niks is onmogelijk. In jouw functie zal je je voornamelijk bezig houden met particuliere projecten. De bedrijfscultuur is nuchter en er heerst een no-nonsense sfeer. Het personeelsbestand bestaat voornamelijk uit medewerkers die hier al vele jaren werkzaam zijn, zo is er komend jaar zelfs een viering van een 40 jarig jubileum van een collega!

Dit krijg je

  • Een salaris wat op kan lopen tot €4.500,- bruto per maand o.b.v. kennis en ervaring
  • Een afwisselende baan waarin je administratieve werkzaamheden afwisselt met praktische werkzaamheden
  • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken
  • Werken in een familiair bedrijf met korte lijnen
  • Werken in een  bedrijf met een nuchtere, no-nonsense cultuur


Functie:Meewerkend Werkvoorbereider
Startdatum:13-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 31786933727. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Meewerkend Werkvoorbereider Raaak Personeel 13-02-2024

Bekijk ook andere vacatures