Vacature Productieleider werktuigbouwkunde en processen verbeteren

Productieleider werktuigbouwkunde en processen verbeteren in Sliedrecht

Wil jij als Productieleider een team van 10 pijpfitters beter laten presteren? En heb je kennis van werktuigbouwkunde of scheepsbouw ? Dan kan je los in deze groeiende en innovatieve fabriek van IHC te Sliedrecht. Deze vacature van Productieleider is ontstaan door een flinke toename van orders en ook om een grote bijdrage te kunnen leveren aan het optimaliseren van productieprocessen.

Wat ga je doen?

Jij bent, samen met twee collega Productieleiders van andere afdelingen, verantwoordelijk dat al het geproduceerde leidingwerk met de juiste kwaliteit en op tijd opgeleverd wordt bij de klant of voor montage door je IHC Piping collega’s.

 • aansturen productieteam van 10 pijpfitters op basis van: afgesproken budget, planning, technische tekeningen en materiaallijsten zodat alles op tijd en met de juiste kwaliteit de fabriek uitgaat
 • sparringpartner voor engineering en werkvoorbereiding over de juiste productiemethoden
 • op zoek naar verbetermogelijkheden binnen de processen
 • verdere optimalisatie van productie voor betere output
 • afstemmen met verkopers hoe verschillende projecten het beste opgepakt kunnen worden binnen het productieproces
 • ontwikkelen productierapportages

Daarnaast is je taak om het team gemotiveerd, positief en gedreven aan onze projecten te laten werken en om het team verder uit te bouwen en voor te bereiden op de toekomst.

Wie ben jij?

De ideale Productieleider heeft

 • ruime werkervaring als leidinggevende
 • kennis van werktuigbouwkunde of scheepsbouw
 • goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal

Arbeidsvoorwaarden

 • salaris Productieleider tussen €3.286,- en €5.100,- bruto per maand
 • 40 vakantiedagen met de mogelijkheid om verlofdagen te kopen of verkopen
 • winstdelingsregeling
 • korting op aanvullende zorgverzekering van VGZ
 • middelloon pensioenregeling via PME waarin zaken bij onverhoopt overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid goed geregeld zijn
 • door een eigen opleidingsbudget vele trainingen volgen

Het bedrijf

IHC Piping produceert en installeert pijpleidingsystemen voor de scheepsbouw, offshore en industrie. Zij zijn gedreven om de beste oplossingen voor klanten te zoeken en vinden het belangrijk om te blijven ontwikkelen, zowel persoonlijk als in hun manier van werken.  Ze werken met een vast team van 40 mensen in productielocatie in Sliedrecht als ook op locatie.

Solliciteren

De volledige procedure is een gesprek met mij en 2 gesprekken bij IHC. Als zowel jij als IHC dan nog steeds positief zijn, volgt eerst een jaarcontract en vervolgens een vast contract. Trefwoorden: teamleider, groepsleider, productieleider, produktieleider.

Interesse in de vacature Productieleider ? Stuur dan jouw cv vóór 1 januari naar albert@looyenenoostveen.nl en binnen 3 werkdagen krijg je een persoonlijke reactie. Als je vragen hebt, stuur een Whats-App, mail of bel Albert: 06-21 706 752.Functie:Productieleider
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3286 – 5100
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Looyen & Oostveen werving en selectie in techniek via albert@looyenenoostveen.nl of 31621706752. Of bezoek hun website https://looyenenoostveen.nl.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Productieleider werktuigbouwkunde en processen verbeteren Looyen & Oostveen werving en selectie in techniek 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures