Vacature Inbedrijfsteller

Inbedrijfsteller in Hardinxveld-Giessendam

Als inbedrijfsteller ben je in staat om diverse projectlocaties in Nederland op een professionele manier op te leveren. Je bent verantwoordelijk voor het werken aan technische installaties, conform de aangegeven eisen door de klant. Je zorgt voor een controlerende functie met betrekking tot het aansluiten van bekabeling, ombouwen van regelkasten, installeren en testen van software, testen en inbedrijfstellen van installatie componenten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het leveren van technische informatie aan het projectteam middels het opstellen van testrapporten en opleverdocumenten. Je handelt bovendien storingen van elektrotechnische installaties efficiënt op. Daarnaast ben je up-to-date met de ontwikkelingen op het gebied van meet- en regeltechniek en help je je collega’s met vragen over gebouwbeheersystemen. Daarnaast begeleid je ook junior inbedrijfstellers. Je hebt regelmatig contact met de opdrachtgever omdat je werkzaamheden voornamelijk ‘op locatie’ zijn.

Functie:Inbedrijfsteller
Startdatum:11-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.mulders@eminentgroep.nl of 06 - 39 51 50 17. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Inbedrijfsteller Eminent Groep 11-10-2023

Bekijk ook andere vacatures