Vacature Transportplanner

Transportplanner in Dordrecht

Transportplanner

 • Dordrecht
 • 2 weken geleden geplaatst

Ben jij onze spin in het web op onze operationele afdeling en word jij warm van uitdaging, orde én structuur? Ga dan aan de slag bij Netwerk! Onze chauffeurs doen nuttig werk met het ophalen van afval maar daarvoor hebben ze wel jouw hulp nodig. Voor onze operationele afdeling zijn we dan ook op zoek naar een enthousiaste transportplanner die ons team komt versterken. Lees dan snel verder!

Wat jij gaat doen als transportplanner:

Als transportplanner bij Netwerk heb je een centrale functie binnen de transportplanning. Je hebt nauw contact met chauffeurs, commerciële binnendienst medewerkers en accountmanagers om zaken af te stemmen. Daarnaast geef je functioneel sturing aan de chauffeurs en de telefonisten. Je draait mee in verschoven diensten van 6.30 uur tot 17.30 uur. Verder draai je mee met je collega-planners bij toerbeurt in de calamiteitendienst. Jij plant onze voertuigen en chauffeurs optimaal in! Dit betekent dat je naast het plannen van alle opdrachten ook verantwoordelijk bent voor de ontwikkeling van de chauffeurs binnen jouw groep. Denk hierbij ook aan het voeren van functioneringsgesprekken, het geven van veiligheidsinstructies en het behouden van een juiste balans tussen verlof en werkuren.

Wat wij van jou verwachten:

Ben je nauwkeurig, stressbestendig, een kei in organiseren en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Heb je topografische kennis en ben je geïnteresseerd in logistiek en de afval branche. Dan zoeken wij jou!

Wat wij jou bieden:

 • Werktijden tussen 6.30 uur en 17.30 uur (start- en eindtijden in overleg);
 • 28 vrije dagen (excl. de vaste feestdagen!));
 • Reiskostenvergoeding zonder een gelimiteerd aantal kilometers;
 • Uitzicht op een vast contract;
 • Veel ruimte voor je eigen inbreng en ideeën om het werken nog interessanter te maken;
 • Wil je je blijven ontwikkelen? Dan kan met functie gerelateerde opleidingsmogelijkheden;
 • Een gezellige vrijdag middag borrel;

Waar ga je werken?

Bij Netwerk streven we ernaar om zoveel mogelijk afval om te zetten naar herbruikbare grondstoffen. We behoren tot de toonaangevende Korevaar Groep en zo zijn wij samen met de andere bedrijven uit deze groep een veelzijdige, betrouwbare en deskundige partner voor veel opdrachtgevers op het gebied van afvalrecycling, afvalinzameling, plaagdierbestrijding, asbestsanering, bodemsanering en sloopwerkzaamheden. Als transportplanner ga je bij Netwerk afwisselend aan de slag op onze locatie in Dordrecht en Groot-Ammers.

Heb je interesse in de functie van transportplanner?

Ben je klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? Solliciteer dan direct. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Hendrik Smit. Dit kan telefonisch via of per mail .Functie:transportplanner
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Netwerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Transportplanner Netwerk 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures