Vacature Teamleider Thuiszorg Junior

Teamleider Thuiszorg Junior in Dordrecht

 • Redactie Dordrecht
 • 14-11-2023

Teamleider Thuiszorg Junior in Dordrecht

De Merwelanden

 • Thuiszorg
 • Dordrecht, Nederland

Sta jij klaar om jouw zorgcarrière naar een hoger niveau te tillen? Wil jij de leidinggevende worden die weet hoe je het beste uit de ander naar boven haalt, maar ook een duidelijke visie heeft op het toekomst bestendig maken van de zorg? Pak dan deze kans en ontwikkel je tot een ervaren teamleider in de Thuiszorg.


Binnen deze functie ben je de verbindende schakel tussen de manager en de zorgprofessionals. Je bent samen met de manager en jouw collega teamleider verantwoordelijk voor de kwaliteit van leven voor onze bewoners en de verdere ontwikkeling daarvan. Je coördineert de zorgverlening, zowel personeel als bedrijfsvoering en draagt middels een goede communicatie zorg voor zaken als de taakvolwassenheid van de medewerkers, een goed werkoverleg, intervisie en een positieve werksfeer. Je staat dicht bij je collega's, de bewoners en hun familie/mantelzorgers en trekt samen op en weet daardoor wat belangrijk voor hen is. Met elkaar zijn we verantwoordelijk om de beste zorg te bieden.

Wij bieden jou:
Werken bij De Merwelanden is afwisselend en uitdagend. Je komt in een team waarin we op elkaar terug kunnen vallen waardoor je er nooit alleen voor staat. Er zijn veel ontwikkelkansen, samen met jou maken we een opleidingsplan om in jouw ontwikkeling te investeren. Verder bieden wij jou:

 • Een salaris volgens de CAO Verpleeg-en Verzorgingshuizen & Thuiszorg, FWG schaal 50 afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring.
 • Een dienstverband parttime van 24-28 uur (aantal uur in overleg)
 • Een ontwikkelassessment om jou te helpen bij persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • Aantrekkelijke extra arbeidsvoorwaarden zoals een fiets- en pc-regeling, keuze uit meerdere collectieve ziektekostenverzekeringen en Fietsplan en korting op devices;
 • Een gezellige en informele werksfeer met leuke collega's en bewoners.

Wie ben jij?

Jij wilt je graag ontwikkelen tot een inspirerende, coachende en ondernemende leidinggevende die strategisch en inhoudelijk kan meedenken en onze zorgprofessionals in hun kracht zet. Dit breng je mee:


 • Een afgeronde verpleegkundige opleiding. Bereidheid om een managementopleiding (AD) te volgen.
 • Je bent een verbinder die van aanpakken houdt;
 • Je bent communicatief sterk, positief en energiek;
 • Je gaat gestructureerd te werk en pakt graag de regie;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en beschikt over eigen vervoer.

Enthousiast?


Functie: teamleider thuiszorg Startdatum: 01-11-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 24 - 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Merwelanden via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:teamleider thuiszorg
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Merwelanden via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. Teamleider Thuiszorg Junior De Merwelanden 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures