Vacature Senior Deskundige Opsporen Ontplofbare Oorlogsresten (Explosieven Opsporing)

Senior Deskundige Opsporen Ontplofbare Oorlogsresten (Explosieven Opsporing) in Sliedrecht

Senior Deskundige Opsporen Ontplofbare Oorlogsresten (Explosieven Opsporing)

Waar verleden en heden elkaar raken

Ten gevolge van oorlogen bevinden zich in binnen- en buitenland nog steeds op tal van plaatsen ontplofbare oorlogsresten in de bodem. Om diverse redenen kan de vraag ontstaan om de situatie te onderzoeken en waar nodig de explosieven op te sporen en te ruimen. Dit kan zijn vanwege geplande werkzaamheden zoals bijv. nieuwbouwprojecten, aanleg van wegen en/of kunstwerken, grondwerkzaamheden, of het preventief explosieven-vrij maken van een munitieverdachte bodem. Vanuit de activiteiten ten behoeve van de infrastructuur is ook de aanpak van dit soort "explosieven problemen" uitgegroeid tot een specialisme van Van den Herik. De activiteiten van de afdeling bestaan o.a. uit historisch onderzoek, explosieven opsporing en assistentie van de EODD of bij de berging van vliegtuigwrakken en stoffelijke resten uit WOII.

Op onze projecten ben jij de kartrekker voor het opsporingsproces en verzorg jij samen met collega's het volledige opsporingswerk waarbij een diversiteit meetapparatuur en materieel kan worden ingezet. Denk hierbij aan het interpreteren van ingewonnen detectiedata, adviseren binnen OOO projecten, benaderen en het tijdig veiligstellen van explosieven. Daarbij overzie je de situatie en ben je verantwoordelijk voor de veiligheid voor jezelf, je collega's en de omgeving.

Je houdt je ook bezig met dieptedetectie op zowel land als water. Dit doe je met behulp van de door ons zelf ontwikkelde dieptedetectie stellingen. Verder begeleid je bodemonderzoeken en ben je als Senior Deskundige OOO inzetbaar tijdens het uitvoeringsproces van gestuurde boringen met onze eigen UXOScope.


In deze functie beschik je over goede communicatieve vaardigheden en kun je zelfstandig de verworven meetdata interpreteren, rapporteren en een objectenlijst opstellen. Je stemt dit verder af met de Projectleider en de werkvoorbereiding.

Daarnaast controleer je de werkzaamheden van je team en stuur je ze aan. Je doet het samen, maar jij draagt de eindverantwoordelijkheid voor de werkzaamheden én de veiligheid. Jij zorgt samen met jouw team dat de werkzaamheden vakkundig en bovenal veilig worden uitgevoerd!


Wij zoeken een collega die:

- Over een Senior Deskundige OOO certificaat beschikt, of al minimaal 2 jaar Deskundige OOO is en wil doorgroeien naar de functie van Senior;

- zowel zelfstandig als in teamverband nauwkeurig kan werken en rapporteren;

- beschikt over de juiste communicatieve vaardigheden en in staat is om een team aan te sturen;

- denkt in oplossingen;

- een gemotiveerde houding en een flexibele instelling heeft.

Wij worden extra enthousiast als je naast bovenstaande ook:

- Kennis hebt van AutoCAD en/of GIS;

- kennis hebt van de Duitse en/of Franse taal;

- in bezit bent van een Duitse paragraaf 20 of bereid bent deze te behalen

Wij bieden je:

- Een mooi salaris afhankelijk van je ervaring;

- goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw en Infra;

- leaseauto, telefoon en laptop;

- maar liefst 40 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur);

- uitstekend pensioenfonds;

- regelmatig een extraatje vanuit het bedrijf, laat je verrassen.

Jij wordt enthousiast van:

Werken bij een stabiel, gezond, innovatief en sociaal familiebedrijf dat ruim 75 jaar bestaat. Wij zijn een bedrijf met een platte organisatiestructuur, waar de directie je bij naam kent en een informele werksfeer heerst. Een bedrijf waar je kansen krijgt en mee mag denken. Er is bij ons veel ruimte voor eigen inbreng. Ervaar het voordeel van een bedrijf dat groot genoeg is om verschil te kunnen maken en klein genoeg om wendbaar te zijn.

Van den Herik is veelzijdig, heeft een sociale en duurzame aanpak én is innovatief.

Interesse in deze leuke baan?

Herken jij jezelf in deze vacature of zie jij jezelf naar deze rol ontwikkelen? Dan zien we jouw motivatiebrief en CV graag tegemoet. Hierna maken we graag een afspraak om te bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen en wat jouw wensen zijn zodat jij de overstap naar ons familiebedrijf kan maken.Functie:deskundige opsporen explosieven opsporing
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van den Herik via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Senior Deskundige Opsporen Ontplofbare Oorlogsresten (Explosieven Opsporing) Van den Herik 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures