Vacature Senior Adviseur Systems Engineering

Senior Adviseur Systems Engineering in Sliedrecht


met passie voor techniek

Hoofdkantoor

Iv-Groep b.v.
Noordhoek 37
3351 LD Papendrecht
Nederland


Zoeken

Senior adviseur systems engineering

Vestigingen Papendrecht, Sliedrecht Ervaring Professional Divisies Iv-Infra, Iv-Offshore & Energy

Samen het uiterste bereiken

Wil jij de energietransitie ondersteunen met jouw kennis van systems engineering (SE)? Bij Iv zijn we op zoek naar SE-expertise voor het ontwerp en de uitvoering van het grootste offshore substation ooit. Binnen Iv-Offshore & Energy zijn wij verantwoordelijk voor het EPC: Engineering, Procurement en Construction. Je zult binnen dit lopende project een senior rol aannemen binnen ons SE-team van circa 5 personen. Daarnaast is Iv-Offshore & Energy zich volop aan het ontwikkelen op het gebied van SE, dus je hebt naast projectwerk ook de kans de SE-strategie op bedrijfsniveau vorm te geven. Binnen het project zul je je met bezig houden met verschillende SE-processen, waaronder Verificatie & Validatie (V&V).

Naast dat je hoofdzakelijk werkzaam bent bij onze Iv-Offshore & Energy divisie wordt je onderdeel van het Team Projectbeheersing van Iv-Infra. Dit omdat binnen Iv de kennis en ontwikkeling van SE vanuit de Infra-divisie wordt gecoördineerd. Dit doen we onder meer vanuit andere omvangrijke en complexe infraprojecten zoals de Verbreding A9, de Oosterweelverbinding en de Vervangingsopgaven Rijkswaterstaat.

Iv-Groep is een wereldwijd opererend ingenieursbureau dat werkt aan de meest uitdagende, technische vraagstukken! Onze ingenieurs beschikken over unieke kennis binnen de sectoren en disciplines waarin wij actief zijn, zoals Industrie, Infra & Verkeer, Bouw & Installaties, Handling, Offshore & Energie, Maritiem en Water. Geen uitdaging is ons te moeilijk. Werken bij Iv-Groep betekent werken in een organisatie waar elke dag anders is. We zijn een club mensen met échte passie voor en plezier in het vak: met onze kennis van techniek bereiken we het uiterste voor onze klanten.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt hbo/wo werk- en denkniveau en beschikt over minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring binnen systems engineering. Daarnaast heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Je haalt er energie uit om de SE-werkwijze binnen je projectteam uit te dragen en collega's van andere technische disciplines daarin mee te nemen. Kennis en ervaring in het opzetten, uitbouwen en beheren van een eisendatabase (bijvoorbeeld Relatics) is een vereiste.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een uitdagende en gevarieerde baan bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland! Met ruim 900 specialisten die dezelfde passie voor techniek delen, wordt gewerkt aan oplossingen voor de grootste technische uitdagingen binnen de meest uiteenlopende projecten.

Bij Iv vinden we het belangrijk dat we voor alle collega's een goede match zijn. We werken hard en daar staat uiteraard iets tegenover. Bijvoorbeeld een jaarlijkse gratificatie van 7%, een winstuitkering, een flexibele pensioenregeling, een vaste reiskosten- en thuiswerkvergoeding en diverse doorgroeimogelijkheden in de vorm van opleidingen, cursussen en trainingen. En niet onbelangrijk: we gaan er graag met elkaar op uit. Zo is het bezoeken van EK's en WK's voetbal inmiddels een vaste traditie binnen Iv.

  • Persoonlijk ontwikkelingsplan
  • 7% gratificatie
  • Winstuitkering
  • Flexibele werktijden
  • Studiemogelijkheden
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Internationale mogelijkheden

Senior adviseur systems engineering

Functie:adviseur systems engineering
Startdatum:11-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Iv-Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Senior Adviseur Systems Engineering Iv-Groep 11-12-2023

Bekijk ook andere vacatures