Vacature Recruiter

Recruiter in Sliedrecht

Fulltime, Parttime (24 - 40 uur)

Hbo-werk- en denkniveau

Rust en ruimte om te ondernemen

Fulltime, Parttime (24 - 40 uur)

Hbo-werk- en denkniveau

Een recruiter die kandidaten vindt én bindt

Per jaar verwelkomen we zo'n 50 accountants, auditors en andere financiële, juridische en IT-specialisten in ons groeiende team. Met jouw bijdrage als onze eerste inhouse recruiter willen we nóg succesvoller werven. In deze unieke positie heb jij veel vrijheid om het op jouw manier aan te pakken. Je bedenkt de strategie, voert hem uit en werkt samen met je collega's aan optimale resultaten. Daarvoor:

Inventariseer jij de capaciteitsvraag bij je collega's van de verschillende afdelingen.

Bedenk je een succesvolle strategie, van vacaturetekst tot (social) campagne.

Ontwikkel je de benodigde content, waar nodig schakel je de hulp in van je marketing- en L&D-collega's of een vacaturetekstschrijver.

Organiseer je evenementen zoals onze jaarlijkse studenten- en startersdag.

Bewaak je het budget en de inzet van de juiste middelen.

De kracht van teamwork

Maar voor wat voor bedrijf ga jij eigenlijk collega's werven? en Blok maakt met ruim 160 professionals het leven van mkb-ondernemers in de regio Drechtsteden/Rotterdam een stuk makkelijker (en mooier). Terwijl zij zich focussen op het ondernemen, zorgen wij voor alle belangrijke 'randzaken'. Dat doen we met een betrokken club collega's. Van accountants, belastingadviseurs en juristen tot hrm'ers, duurzaamheidsadviseurs en IT-specialisten.

Hoewel en Blok stevig groeit heeft het veel weg van een familiebedrijf. We zijn dol op cijfers en smullen van jaarrekeningen, rapportages én sportuitslagen. Maar onze collega's? Die zijn in onze ogen nooit een nummer. Wel uniek personen met eigen talenten en ambities. We helpen ze graag die ambities waar te maken.

Ook al ben jij voorlopig de enige corporate recruiter, je staat er nooit alleen voor. Je werkt veel samen met je collega's van marketing, learning en development en hr. Daarnaast overleg je regelmatig met vacaturehouders en kun je rekenen op de expertise van een ervaren freelance recruiter.

We zijn op een gezonde manier ambitieus. Ook op het sportveld trouwens. Op sportevenementen kom je regelmatig een team en Blok-ers tegen. Last van spierpijn? Dan werk je lekker thuis of parkeer je de auto recht voor de deur. En het treinstation is gelukkig om de .

"Bij en Blok hebben we talenten in onze branche echt iets unieks te bieden. Andere kantoren zijn vaak heel winstgericht of super formeel, óf juist zeer traditioneel. Wij zijn veel menselijker en kijken echt naar wat jij nodig hebt om te groeien. Als recruiter heb je kandidaten daardoor iets waardevols te bieden en ga je zelf ook met plezier naar je werk.

"

Maressa , operationeel manager

Dit maakt jou uniek

Jij legt kandidaten vol enthousiasme en overtuigingskracht uit waarom en Blok hun ideale werkgever is. Die vlotte babbel komt ook intern van pas als je overlegt met vacaturehouders en campagnes opstelt met collega's. Jij denkt altijd twee stappen vooruit. Je houdt de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in de gaten, bent handig met social media en bekijkt waar de techniek jou kan helpen efficiënter te werken. Daarnaast heb jij:

Hbo werk- en denkniveau.

Beloning, waardering en volop kansen

Naast afwisseling, gezelligheid en carrièrekansen bieden we jou een mooi pakket arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):


Functie: corporate recruiter Startdatum: 01-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 24 - 40

Functie:recruiter
Startdatum:03-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoek en Blok accountants via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. Recruiter Hoek en Blok accountants 03-02-2024

Bekijk ook andere vacatures