Vacature HR-Officer

HR-Officer in Hardinxveld-Giessendam

Interim HR-officer

€2500 - 3500

Salaris

28-40 -

40

Uren per week

Locatie

Ben jij die ondernemende HR-professional met een focus op operationele HR-taken die het leuk vindt om voor diverse bedrijven te werken, zonder van baan te hoeven wisselen?

Salaris

28-40 -

Hardinxveld-Giessendam

Locatie

Opleidingsniveau

Ben jij die ondernemende HR-professional met een focus op operationele HR-taken die het leuk vindt om voor diverse bedrijven te werken, zonder van baan te hoeven wisselen?

Over de job

Als interim HR-officer werk je vanuit onze organisatie voor diverse opdrachtgevers. De werkzaamheden kunnen variëren van projectmatige opdrachten tot interim-werkzaamheden. Bij iedere nieuwe interim-opdracht kom je terecht in een ander bedrijf waar jouw focus ligt op HR-werkzaamheden op operationeel en tactisch niveau. Ieder bedrijf is anders en dat geldt voor je werkzaamheden. Je verdiept je elke keer in een nieuwe werkomgeving met nieuwe collega's en dat is heel waardevol. Dat maakt het werk afwisselend en verrijkt jouw kennis en kunde. Jouw werk ziet er zo uit:
 • Je ondersteunt opdrachtgevers met operationele HR-taken; waaronder de processen rondom in-, door-, en uitstroom van personeel, doorvoeren van mutaties, coördineren van kortdurend verzuim, het opstellen van sjablonen en het beantwoorden van eerstelijns vragen.
 • Je signaleert behoeften en knelpunten met betrekking tot HR-processen bij opdrachtgever. Proactief geef je verbeterpunten aan, zodat je onze opdrachtgevers helpt om processen verder te optimaliseren.
 • Je beantwoordt vragen over cao's en wet- en regelgeving en kunt hier ook op anticiperen. Je kunt altijd onze eigen jurist inschakelen als dat nodig is.
 • Je beheert en onderhoudt actief je netwerk en bent zowel offline als online goed zichtbaar.
 • één keer per week organiseren we een bijeenkomst met alle interim HR-professionals voor intervisie, kennisdeling en kennisontwikkeling.

Over het bedrijf

Je komt te werken in een team van twee interim HR-collega's die onderdeel zijn van Brys, waar nog eens 6 recruitment collega's werken. We vinden het leuk en belangrijk om betrokken te zijn op elkaar. We moedigen elkaar aan, vieren successen en werken vanuit positiviteit. Brys is een belangrijk onderdeel van Florys Groep. Samen met onze collega's van Florys HR, Intro Personeel, Prevenzo, Bytes en Florys Financieel & Fiscaal leveren we diensten op het gebied van 'mens, werk en organisatie'. Ons gezamenlijke doel is: de ander tot bloei brengen. Dat zorgt ervoor dat onze klanten, maar ook onze collega's, precies weten wat ze aan ons hebben. Ze kunnen op ons rekenen. Onze medewerkers zijn de belangrijkste ambassadeurs van onze organisatie. Op dit moment werken we met ruim 120 professionals die allemaal op hun eigen expertisegebied actief zijn. Word jij de volgende?

Je hebt het

Voor het werk als interim HR-officer heb je bepaalde eigenschappen nodig. Flexibiliteit en het vermogen je snel aan te kunnen passen zijn een must in deze job. Je vindt het leuk om steeds voor andere MKB(+) organisaties werkzaam te zijn en je stempel te drukken op hun HR-processen. Je bent nieuwsgierig en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Daarnaast wordt er een flinke portie zelfstandigheid en zelfredzaamheid van je verwacht. De volgende eisen zijn relevant voor de functie:
 • Je hebt minimaal MBO+ werk/denkniveau
 • Je hebt (bij voorkeur) minimaal 3 jaar ervaring met administratieve HR-werkzaamheden
 • Je bent tussen de 32 en 40 uur beschikbaar.

Je verdient het

Binnen Florys Groep willen wij onze mensen waarderen voor het werk dat ze doen. Wat kun je van ons verwachten?
 • Een salaris tussen € 2.500,- en € 3.500,- (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • een auto, telefoon en laptop van de zaak
 • maar liefst 31,5 vrije dagen per jaar
 • uitzicht op een vast dienstverband
 • een pensioen waarbij je slechts 3,33% over de pensioengrondslag betaalt
 • ieder jaar ontzettend gave bedrijfsuitjes en borrels.

Solliciteer als Interim HR-officer

Goede keuze! Solliciteer en zet de stap naar jouw nieuwe uitdaging!

Als je akkoord gaat met het voorstel wat er is gedaan, heb jij de perfecte nieuwe baan gevonden met baanzoeken.nl. Jij gelukkig? Dan zijn wij dat ook!Functie:hr officer
Startdatum:21-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Florys via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sliedrecht
 2. HR-Officer Florys 21-02-2024

Bekijk ook andere vacatures