Vacature HR-Adviseur

HR-Adviseur in Sliedrecht

HR-adviseur

Parttime (32 uur)

Sliedrecht, Barendrecht

Hbo-diploma

Rust en ruimte om te ondernemen

HR-adviseur

Parttime (32 uur)

Sliedrecht, Barendrecht

Hbo-diploma

Een HR-adviseur die ontwikkeling stimuleert

Onze medewerkers zijn ons kapitaal. Als bevlogen HR-adviseur snap jij dat als geen ander. Je stimuleert onze organisatie om de medewerkers steeds centraal te blijven stellen. Dat zie je terug in jouw adviezen én in de uitvoerende taken die jij oppakt. Zo heb jij invloed op de instroom, doorstroom en uitstroom van je collega's.

Hoek en Blok is volop in ontwikkeling. Dat biedt jou veel ruimte om initiatief te nemen en zo zelf invulling te geven aan jouw rol. Die rol is grotendeels tactisch en deels operationeel. Want zijn jouw collega's druk of op vakantie? Dan spring jij bij en stel je bijvoorbeeld zelf een arbeidsovereenkomst op.

Andere uitdagingen die op jou wachten zijn:

Het adviseren van het managementteam bij HR-vraagstukken.

Het moderniseren van de arbeidsvoorwaarden met daarin een belangrijke rol voor duurzaamheid en vitaliteit.

Het opzetten van projecten die persoonlijke ontwikkeling stimuleren en een positieve impact hebben op het werkgeluk en de medewerkersparticipatie.

Het creëren van draagvlak binnen de organisatie voor de plannen van jullie HR-team.

Dit maakt jou uniek

Jij hebt hart voor je collega's. Dat merk je aan jouw inzet en aan de manier waarop je hun belangen behartigt. Vol enthousiasme breng jij de organisatie in beweging. Niet door met je vuist op tafel te slaan. Wel door helder en overtuigend te communiceren. En omdat je zo benaderbaar bent, komen collega's uit zichzelf op jou af en weet je écht wat er speelt binnen de organisatie. Daarnaast heb je:

Een hbo-diploma op het gebied van HR.

Aantal jaren werkervaring als HR-adviseur.

Beloning, waardering en volop kansen

Naast afwisseling, gezelligheid en carrièrekansen bieden we jou een mooi pakket arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek):

Word Hoek en Blok-er

Word Hoek en Blok-erFunctie:hr adviseur
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoek en Blok accountants via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sliedrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sliedrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sliedrecht
  2. HR-Adviseur Hoek en Blok accountants 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures